Sasa i Dejan Matic

Na današnji dan rođena su braća Matići: Ovo su nepoznati detalji iz Sašinog i Dejanovog života!

Dejan i Saša Matić su d malena rasli uz muziku i veliku podršku hrabrih roditelja. Majka Dragica veliki je oslonac bila na njihovom muzičkom putu, kao i otac Zoran.

Ova dvojica vrsnih pevača, muzički obrazovanih,velike životne izazove su prošli, a raduju se svakom danu te tako Dejan Matić ističe:

– Svaki dan slavim kao rođendan i mnogi znaju da i druge praznike tako doživljavam. Jednostavno, svaki dan treba da volimo i cenimo. Danas sam sa porodicom u Beču i moji mališani se vesele kao da je njima rođendan. Supruga Jelena i ja uvek se trudimo da najpre njima bude lepo a nama je svakako uvek dobro kada smo skupa – veselo nam prenosi pevač čija pesma “Deficit” ovih dana puni diskoteke regiona. Već sutra Dejan Matić nastupa u Zagrebu gde je omiljen kao i u drugim gradovima nekadašnje Jugoslavije.

Braća Matići rođeni su u Drvaru i prve korake tamosu načinili i prva saznanja stekli. Ubrzo se sele u Beograd, tačnije u Zemun i započinju svoj muzički put.

Obojica su visoko muzički obrazovani i veoma profesionalni u svom poslu.

– Imam drugare još iz Drvara i kad se vidimo sećamo se bezbrižnih dana. Tamo sam i prvi put seo na motor – otkriva nam pevač detalje koji do sada nisu bili poznati široj javnosti.

– Takvog sam sklopa da volim izazove, a ne volim da nešto ne mogu. Tako sam i mnoge veštine savladao. Bili smo nestašni, ja pogotovo. Taj svoj nestašluk „preselilo“ preselio sam i u Beograd. Kažu mudri ljudi da nestašna deca, kasnije u životu, stvaraju uspehe te se tako nadam da moje pesme i publika koja me voli svedoče o neophodnosti različitosti – iskren je pevač.

Godine nikada nije uzimao u obzir jer se oseća veselo i poletno a danas i vrlo ponosno na sve što je do sada uradio.

– Igram se sa mojim klincima kao da smo ravnopravni i nije mi teško da uđem u tu ulogu – duhovit je Dejan, kao i obično, i dodaje da njegova deca ipak imaju svest o autoritetu i da se on trudi da tako i ostane kako bi postali jaki ljudi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *