Brak u krizi

Muž mi je pričao o koleginici sa svog posla: Proverila sam mu Fejsbuk i videla da nemaju seks, ali RADE NEŠTO MNOGO GORE

Mislila sam da mi je brak u redu, a onda sam saznala šta mi muž radi na poslu.

Na forumu “Mumsnet.com” pojavila se dilema jedne supruge i izazvala je žestoke rasprave na internetu.

– Moj suprug već dugo ima “ženu na poslu”. Sve je počelo kao iz zezanja, ja sam mu kao prava, zakonita žena, a ona mu je “žena” na poslu. I tako smo se ako zezali, a onda je ona počela da flertuje sa njim na Fejsbuku i ja sam videla tu prepisku. On joj nije uzvratio flert, ali joj nije rekao ni da prekine. Strašno sam ljuta na njega jer sam mu već govorila da je to sve prešlo granice zezanja i počinje opasno da mi smeta, ao n ništa nije uradio tim povodom. I ne samo da nije uradio ništa, nego je pušta da mu se nabacuje – kaže anonimna supruga.

– Strašno sam ljuta na oboje. Na nju jer mi tretira muža kao zamenskog dečka – recimo, kada je loše vreme, podrazumeva se da će ga ona zvati da je on pokupi i doveze na posao iako mu nije usput. Na pauzu za ručak uvek idu zajedno i pričaju o privatnim problemima. Sve sam probala da ga dozovem pameti – odredila sam nam i veče za sastanak, kada se ponašamo kao da smo tek počeli da se zabavljamo, kupujem mu sitnice, trudim se da ga dočekam vesela i doterana, ali on reaguje samo na nju. Stalno joj lajkuje postove na Fejsbuku a ja ne znam šta više da radim – očajava žena, a mišljenja ostalih učesnika u diskusiji su različita.

– Ovo je neprihvatljivo i ne bi smela to da trpiš ako misliš da ti brak opstane – kaže jedna komentatorka, dok druga kaže da “diže frku bez potrebe jer svaki muškarac ima “ženu” na poslu”.

A šta vi kažete, da li biste trpeli da vam partner ima i supružnika za posao?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *