MUŠKARCI NIKAD NE POGODE: Vrlo teška priznanja devojaka koja mrze or*lni s*ks na sebi

Još dok smo tinejdžeri, društvo nam postavi granice i nivoe intimnih odnosa. Poljubac je, na primeri, prvi nivo. Drugi nivo je internet-seks, treći je oralni, a četvrti ‘pravi’ seks.

No kolumnistkinja Metroa, Rebeka Rid, ne slaže se s tim opšteprihvaćenim konceptom. Zagurati nečiju facu u privatne delove, kaže Rid, zahteva određenu intimnost između parova. I žena će to, tvrdi, napraviti ‘bez problema’. No kada je obrnuta stvar u pitanju, i kada se oralni seks treba pružiti ženi – dolaze komplikacije. Zašto je ženama ugodno pružati, ali ne i primati oralni seks?

Mnoge žene čekaju po nekoliko meseci kako bi se partneru otkrile na taj način. A čak i one u dugogodišnjim vezama osećaju nelagodu jer smatraju da im polni organ smrdi ili nije dovoljno dobro obrijan. Za 24-godišnju Džesiku iz Londona primanje oralnog seksa je submisivan čin. Iako je prvi orgazam doživela upravo tim putem, tvrdi da je s godinama razvila veliku averziju prema ‘oralu’ i partnera u toj pozi naprosto odguruje od sebe.

– Dobila sam dobre i loše orale i sve ih mrzim. Doduše, jako volim davati oralni seks i uživam u seksu, uopšteno – kazala je Džesika. Dvadesetsedmogodišnja Olivija takođe nije preterani fan.

– Kako bih uživala u seksu moram se izgubiti u njemu. Tekom primanja orala sam vrlo prisutna. Ja sam ‘glavna zvezda’ i ne znam šta mi je činiti. Samo ležim i nadam se kako će muškarcu uskoro dosaditi – rekla je.

– A tu su i drugi problemi. Osobno su mi vrlo frustrirajući. Muškarci nikad ne pogode klitoris, a ako ga i pronađu ne zadrže se dovoljno dugo – dodaje Olivija.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *