Ostrvo

MOMCI, ŽAO NAM JE Žene kojima su muškarci DOSADILI dobijaju svoje LUKSUZNO OSTRVO samo za njih

Žene koje tokom godišnjeg odmora muči količina testosterona u njihovom neposrednom okruženju moći će uskoro da letuju i zimuju na ostrvu na kojem je muškarcima zabranjen pristup.

Ostrvo SuperŠi (SuperShe) otvorće se nedaleko od obale Finske, a sadržaji koje će nuditi svojim turistima biće orijentisan na zdravlje. Posetioci će se moći da se bave jogom, meditacijom, pripremanjem zdrave hrane i fitnesom.

Pokretač projekta, bivši konzul Kristina Rot, dobila je ideju o otvaranju ovakvog mesta nakon što je više svojih godišnjih odmora provela u Ashramu u mestu Kalabasas u Kaliforniji, kao i na obližnjem Ranču Malibu.

Rot je, kaže, uživala u oba iskustva, ali dodaje i da joj je prisustvo muškaraca ometalo opuštanje.

– Kada god je u blizini bio neki zgodan tip, žene bi se šminkale. Kada dođete u SuperŠi usredsredite se na sebe, nemojte da pokušavate da podignete nivo svojih hormona – rekla je ona za “Njujork Post”.

Ova preduzetnica je odlučila da odmaralište smestiti pored Finske nakon što se zaljubila u Finca.

– Njegovi roditelji poseduju ostrvo u arhipelagu, a on mi je stalno govorio da je susedno ostrvo na prodaju. Rekla sam mu da nisam zainteresovana. Upravo sam kupila zemljište na ostrvu Turks i Kaicos, stvarno nisam zainteresovana – objašnjava Rot.

Međutim, kada je videla ostrvo, zaljubila se.

Premda možda izgleda kao da Rot želi da isključi muškarce, ona insistira na tome da ih ne mrzi, i da je čak ostavila otvorenu opciju da jednom i oni dođu na SuperŠi.

Na ostrvu su za sada letovale samo Kristinine prijateljice, međutim to će se promeniti u julu ove godine kada će SuperŠi početi da prima prve prave goste. Rot kaže da će svaku gošću posebno proveriti, a da će iznos cene odsedanja na ostrvu tek biti otkriven.

– Želim da proverim osobu koja će doći kako bih bila sigurna da su dobro prilagođene i da ćemo se slagati, ali ne da budem elitistično nastrojena – pojasnila je Rot.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *