Aca Lukas

“MNOGO GA SE PLAŠIM” Devojka koja tvrdi da je trudna sa Lukasom, završila u Hitnoj

Folker Aca Lukas navodno je napravio dete dvadesettrogodišnjoj Tanji Bogdanović. Ona za “Blic” tvrdi da joj je od stresa zbog svega što je sa pevačem preživela u jednom trenutku pozlilo i da je pala u nesvest.

Dvadesettrogodišnja devojka navodi da joj se ceo život preokrenuo kada je saznala da nosi Lukasovo dete, te priznaje da je više puta bila u nedoumici da li da ga zadrži.

– Ovo mi je prva trudnoća, ne znam šta da radim, trenutno mi je pakao od života. Ginekolog mi je rekao da ako sada abortiram, da postoji velika šansa da kasnije muškarcu koga zavolim neću moći da rodim dete, rizik je. Hoću samo da ovo prođe, da Lukas prestane da mi preti – kaže ona.

Bogdanovićeva je zatim izjavila kako je od pretrpljenog pritiska i stresa zbog Ace Lukasa u jednom trenutku završila i u Hitnoj pomoći.

– Teško mi je, u petak sam čak kolabirala. Pala sam u nesvest, od pritiska i katastrofe koma me je snašla. Doktori su mi rekli da moram da jedem i da se pazim, pogotovo sad kad sam u drugom stanju. Samo bih da sve prođe nekako. Baš sam bila besna kad mi je ponudio pare da abortiram, zato sam sve i iznela u medije, i da bih se na neki način zaštitila. Moj cilj je da pretnje prestanu i da ja sama na miru odlučim da li ću da zadržim bebu ili ne. Imam 23 godine, mlada sam, moram da razmislim – za “Blic” je zaključila Tanja Bogdanović.

Povodom naše priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

– Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata – rekao je Aleksandar Vuksanović.

Tanja: „Rekao mi je: Rodićeš krokodila”

Tanja je za „Blic” poručila da ju je najviše povredilo i razbesnelo kada je Aca Lukas njihovo nerođeno dete nazvao krokodilom.

– Rekao mi je: „Šta ti je, rodićeš krokodila! Bolje ti je da odmah abortiraš!” Sa njim danas pričaš jednu priču, sutra drugu. Rekao mi je da će mi je*ti mater i svašta još, pa se onda naglo promeni i bude dobar, pa opet preti. Strašno je! – rekla je Bogdanovićeva.

Lukas: Pisala mi je po zgradi

Nakon tvrdnji Tanje Bogdanović da će mu roditi dete, Aca Lukas je našoj redakciji dostavio fotografiju na kojoj se vidi natpis na staklu pisan karminom. Folker navodi da je to napisano na ulaznim vratima zgrade u kojoj on živi, a zatim tvrdi da je to uradila Tanja, ne otkrivajući koji je povod i da li je istina ono što je napisano. Na slici koju nam je poslao je sledeći tekst: “Aco Lukase, pi**o, vrati mi pare, sram te bilo. Ako si toliki milioner, ne pozajmljuj!”

Povodom ovih navoda kontaktirali smo i sa Tanjom Bogdanović, koja je poručila da folker sve radi isplanirano da bi joj vratio jer je otkrila da nosi njegovo dete.

– Ja sam rekla da imam novac, ali Lukasu ga ne bih pozajmila. On ima kamere ispred zgrade, pa ako sam ja to pisala, može i da dokaže, zašto to nije uradio? – kaže Tanja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *