Pobegla sa svadbe

MLADA POBEGLA SA SVOJE SVADBE: Ceo Balkan priča o ovom blamu, pokupila poklone i pobegla sa svadbe

Nevesta je pobegla baš u trenutku kada je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića “Skini prsten s desne ruke”

Usred svadbenog veselja mlada S.S. iz Gornjeg Milanovca je bacila burmu, pokupila poklone i netragom nestala. Mlada je pobegla baš u trenutku kada je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića “Skini prsten s desne ruke”.

Mladiženja M.M., zajedno sa mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, iščekujući da mu se mlada vrati, a kada se to nije desilo, svi su se razišli kućama.

“Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani kada je Sonja usred slavlja pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu

Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladiženja nas je nekoliko meseci pre venčanja uveravao da se ona promenila i da joj se stare greške neće ponavljati”, kaže R.M. jedan od mladoženjenih rođaka.

Po milanovačkoj čaršiji kruže razne priče o ovoj svadbi, mahom šaljive, mada, kako se saznaje, mladoženji nije ni do priče, ni do šale.

U kući S.S. jedna gospođa kaže:

“Naša S.S. je veoma emotivna i ovo je mnogo pogodilo. Ni nama još nije rekla šta je nateralo na ovakav korak, ali koliko je poznajem, neko ili nešto ju je mnogo povredilo. Ona samo želi da voli i da bude voljena”, rečeno je u kući “odbegle mlade”.

– Pred odlazak naručila je pesmu „Skini prsten s desne ruke“ od Šabana Šaulića, ja sam video kad je naručila, mislim da je 20 evra dala, otkrio je mladoženja Miroslav Miletić u emisiji „Od 2 do 4 sa Dašom“.

– Šta da vam kažem, život ide dalje, neko kaže ko zna zašto je to dobro, jednostavno eto tako je to sve… otkriva Miletić.

Na pitanje da li je posle svega pozvao svoju nesuđenu ženu Sonju Stefanović da razgovaraju o svemu, on kaže:

– Niti sam je zvao, niti mi treba, kad mi ja takav udarac zadala. S obzirom na to nema šanse za pomirenje – kaže ostavljeni mladoženja, koji veruje da će naći drugu mladu koju će uspeti da oženi.

– Videćemo, nešto će valjda iskočiti, neka nova mlada. A sledeću ćemo vezati da ne pobegne, rekao je on uz osmeh.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *