Natasa Bekvalac i muzevi

Mislila je TREĆA SREĆA, a dobila JOŠ JEDAN BRODOLOM: Ovo je RAZLOG za krah svakog Natašinog braka

U životu je imala velike ljubavi, ali čini se još veće ljubavne brodolome. Svaka veza Nataše Bekvalac završila se burno, propraćena budnim okom medija, a kroz svaki raskid provlačio se jedan isti razlog.

Nataša Bekvalac se tri puta udavala, i posle drame koju je juče doživela sa trećim mužem Lukom Lazukićem, kako mediji prenose, po treći put podnosi zahtev za razvod.

Šta je razlog Natašine nesrećne ljubavne sudbine?

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović
Bila je to ljubav na kojoj su joj svi zavideli. Ona lepa i uspešna, on zgodan i još uspešniji, a onda je sudbina umešala prste.

Nataša i Ljuba Jovanović
Nakon razvoda sa Dačom, Nataši je dugo trebalo da se skrasi i pronađe pravog muškarca za sebe. Mislila je da će sreću pronaći sa Ljubom, ali ni taj brak nije dugo trajao.

Posle dve godine su se razveli
Kao razlog razvoda pevačica je tada navela „nepremostive razlike u karakteru, prirodi i pogledima na život“, ali kasnije su se pojavile glasine da je ona Ljubi bila neverna. I to baš sa svojim narednim mužem.

Natasa Bekvalac sa Lukom Lazukić
Ljubav sa Lukom bila je iznenadna, i nakon samo par meseci veze saznali su da očekuju prinovu. Romantično venčanje su organizovali na Natašin rođendan, 25. septembra, baš tamo gde su se i upoznali, na Ibici.

Venčanje Nataše i Luke na Ibici
Ćerkica Katja rodila se pre malo više od mesec dana, ali nažalost, zbog Lukinog užasnog postupka, i ovaj brak će se uskoro okončati. Ponovo se kao razlog pominje neverstvo, ovog puta sa Lukine strane, ali verujemo da je činjenica da je na Natašu fizički nasrnuo, ipak presudila.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *