Mirjana Karanović je volela DVADESET godina mlađeg muškarca sa kojim je imala SEKS pred publikom

Da je glumački poziv i te kako zahtevan dokazuje i uspešna Mirjana Karanović koja i danas u šestoj deceniji umećem i izgledom osvaja scenu i bira uloge posle kojih malo ko može da ostane ravnodušan.

Malo ko zna da je jedna od njenih najvećih ljubavi glumac Ermin Bravo sa kojim je svojevremeno imala jedan od najtežih zadataka – seks na bini. Naime, njih dvoje su u “Noževima” morali da savladaju fizički vrlo provokativne i naporne scene i to na zemlji.

– Radi se o seksu na pozornici. Na bini je zemlja, mi goli i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su sasvim goli. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – bez zadrške je rekla Mirjana Karanović.

Ona je o svojoj bivšoj ljubavi uvek imala reči hvale.

– Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu – rekla je ranije Mirjana Karanović za “Gloriju”.

Inače, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad ‘Noževi u kokošima’.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *