Mina Kostić je rekla da čeka njegovo dete, on sve demantovao: Igor objasnio šta se zapravo dogodilo

Nakon što je popularna pevačica izjavila da će ona i njen bivši dobiti drugo dete, Igor Kostić napisao je na Fejsbuku da bi se pre ubio nego ponovo bio s njom, što je izazvalo pravu konfuziju u javnosti.

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest u domaćim medijima da folk pevačica Mina Kostić čeka drugo dete s bivšim partnerom Igorom Kostićem, javnosti poznat kao Igor X, a on otkriva pozadinu cele afere.

Nakon što je na Fejsbuku demantovao vest da je Mina ponovo trudna sa njim, on je sada kada su se strasti stišale potanko obrazložio šta stoji iza svega.

– Kako je došlo do te njene izjave ja ne znam. Njenom krivicom, pretpostavljam. Verujem da se našalila s nekim novinarom, a on je to iskoristio kao njenu izjavu za medije. U svakom slučaju, nije bilo lepo da tako nešto kaže – istakao je Igor.

S obzirom na to da je Mininu trudnoću demnatovao prilično grubo, istakavši da bi pre sebi pucao u glavu, nego ponovo legao sa njom, novinare je zanimalo da li je Igor s bivšom, s kojom ima ćerku Anastasiju, ponovo na ratnoj nozi zbog njene nepromišljene izjave.

– Nismo se posvađali. Mene je iznerviralo što je tako nešto lupila, pa sam to sam napisao u afektu. Jesam burno reagovao i bio grub, ali morao sam da demantujem vest da je trudna sa mnom, jer me je zvalo 50 prijatelja, 20 novinara, digla se velika frka – objašnjava pevač i otkriva kakav je trenutno njihov odnos, pošto je ona, navodno, izjavila da imaju povremene odnose.

– Mi smo ostali u korektnim odnosima, u kontaktu smo zbog deteta. Viđam dete, plaćam redovno alimentaciju, sve to funkcioniše kako treba. Niti smo ostali prijatelji, niti nešto više od toga – završio je pevač.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *