Milica Pavlović progovorila o MAJCI sa kojom se ne čuje više od 10 godina!

Milica Pavlović se nije čula sa majkom više od deset godina, a to je priznala tokom ispitivanja.

Pevačici u jednom tenutku nije bilo dobro, pa je tokom ispitivanja zatražila i šećer i vodu, ali o svom životu je pričala iskreno i otvoreno.

Naime, kako je pevačica više puta isticala, najveća podrška u životu bili su joj baba i deda, sa kojima je i odrasla. Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima.

– Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti s kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”.

Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede“, rekla je Milica jednom prilikom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *