Zorica Brunclik i Jelena Karleusa

“MENE JE SRAMOTA TVOJE SRAMOTE” Posle Karleušine prozivke, Zorica Brunclik joj ŽESTOKO UZVRATILA

Tokom jučerašnjeg dana otpočeo je novi estradni rat, nakon što je Zorica Brunclik javno prozvala Jelenu Karleušu zbog stajlinga u kome se pojavila u poslednjoj emitovanoj emisiji “Zvezda Granda”. Ubrzo je usledio Karleušin odgovor, ali Zorica na njega nije ostala nema, pa joj je danas ponovo uzvratila.

Zorica je, naime, osula paljbu po Jeleni kada je videla da je u emisiju došla u brushalteru u obliku muškog polnog organa.

– Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju “Radna akcija” sa svojom unukom na TV Prva.

Emisiju prekida reklama za “Zvezde Granda” i ne verujem šta vidim – Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM….Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene.. – napisala je Zorica.

Mnogi su podržali ovu njenju poruku, a onda se oglasila i Jelena.

Brunclikova nije ostala dužna Jeleni, te se danas ponovo oglasila na društvenim mrežama.

– Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola, a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim rečnikom kojim se ti služiš. Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo… Verovala sam da si mnogo inteligentnija. Da ponovim deo onoga što sam rekla: 10.30.. nedelja.. prepodne.. porodična emisija “Radna akcija” koja se prekida reklamom ti u krupnom planu sa brushalterom u obliku dva penisa. Mene je sramota tvoje sramote! Ti ovo nisi ni spomenula.

Obrušila si se na mene i one koji dele moje mišljenje da to nije u redu, rečima da smo seljančure i babe, da nije ovo 17. vek, da ne volimo penise da ih mrzimo ne znajući koliko ko ima godina osim mene, a ja ih nikada nisam ni krila. U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja – napisala je Zorica, aludirajući na to što je Karleuša pomenula da Brunclikovu pojedini zovu “od svakog muža po jedno dete”, pa dodala:

– Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu po mom skromnom mišljenju. Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Ne može jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom, ili ne bi trebalo, da emituje neprimeren sadržaj. Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na “mladost” i zato ti opraštam. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina, mani se ćorava posla.

Ostavi Zoricu Brunclik i moju decu na miru. Uživaj u životu. Stižu mlade, lepe i pametne. Ja sa tobom neću voditi prepiske više. Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te reči, i uživam u životu. P.S. Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već penisi od kristala i uvredila iste, kao i na zahtevu da budu zamagljeni, jer očigledno ono što treba da bude zamagljeno su tvoja usta zbog svog prostakluka koji izlazi iz njih! Pozdrav, Zorica! – poručila je pevačica svojoj koleginici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *