Strast

Mazio sam je polako, a onda je ona izvela OVU TEHNIKU iz Kama Sutre na mom pen.su i izazvala takvo LUDILO da sam drhtao satima nakon tog SEKSA!

Mislite da ste isprobale sve u seksu? Grešite, drage žene, grešite! Strast je nepresušan izvor inspiracije i kreativnosti, pa čak i kada mislite da ste istrošile sve seksi ideje i poze. Ako želite da začinite atmosferu i spavaćoj sobi i doživite jedno sasvim novo i drugačije iskustvo, okrenite se istočnjačkim tehnikama – senzualne, neobične i super uzbudljive…

1. Jen – mo: Radi se o muškom orgazmu, koji nije propraćen ejakulacijom. Jen-mo je delikatna tačka između testisa i anusa, a vaš partner će osetiti apsolutno blaženstvo ako mu pomenuto mesto pritisnete sa tri prste. Dakle, ako tu tačku dotaknete pre nego što svrši, on će doživeti orzgazam bez ejakulacije, a pritom će njegov polni organ i dalje biti u stanju erekecije! Produženo uživanje!

2. Masaža lingama: Reč je o masaži penisa bademovim uljem, koja bi trebalo da traje što duže. Masažu počnite od korena penisa, lagano dolazeći do testita… Potom nauljite ruke, i koristite svih deset prstiju aktivno. Ne zaboravite da dodirujete i područje između korena i penisa.

3. Watsu: Ovo je zapravo japanska vodena masaža, koja je ne samo veoma senzualna i “budi” sva čula, već je i vrlo “lekovita”. Dok sedite zajedno u vodi (bazen, đakuzi…), masirate partneru leđa, pritiskajući pritom erotske akupresorne tačke. Tokom ove masaže seksualni naboj je ogroman, pa kada završite sa masažom, parner vas uzima na ruke u kadi tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Karezza: Ovo je italijanska reč za milovanje, a ukazuje na jednu od metoda iz čuvene Kama Sutre. Dakle, prilikom seksa, dok partner prvi put penetrira, neophodno je da oboje miruju i akciju svedu samo na pomeranje karličnih mišića. Nemojte se siliti, ali pokušajte da izdržuite što duže može da ne pomerate tela! Dakle, dozvoljeni su samo strasni poljupci!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *