Darko Lazic snimak iz bolnice

MAMA, IZVINI ŠTO JE SVE OVAKO: Prve reči Darka Lazića nakon buđenja iz KOME slamaju srce, a onda je dao OBEĆANJE…

Darko Lazić 23. oktobra oko 8.45 časova ujutru doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću, nako čega je prebačen u KBC Zemun gde su lekari dali sve od sebe da mu spasu život. Branka Lazić je sada otkrila šta joj je rekao Darko čim se probudio.

Mesec dana nakon nesreće Darko je, pre svega na radost svoje porodice, a potom i svih onih koji ga vole i poštuju, stabilno i svakim danom je sve bolje i bolje. Oporavku sada svakako doprinosi i najradosnija vest – da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, na samom početku trećeg meseca trudnoće.

Kako je sada Darkovo stanje vrlo stabilno, pevačeva majka sa osmehom je potvrdila da je istina da je Marina u blagoslovenom stanju, a na pitanje šta joj je Darko prvo rekao kada je probuđen iz veštačke kome i kada je postao svestan, otkrila je njegove reči.

“Rekao mi je: “Mama, izvini što je sve ovako…”, tim rečima… Obećao je da, kad sve ovo prođe, menja život iz korena”, rekla je Branka koja sada, kada se Darko dobro oseća i sve ide na bolje, konačno ima razlog da se smeje.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *