Brena i Stefan

MAJKA UŽIVA U VELIKOM BOGATSTVU, A ON… Brenin sin Stefan uzeo STAN NA KREDIT

Pevač i naslednik naše muzičke zvezde već šest meseci živi potpuno sam, a kako saznajemo, sam isplaćuje rate za novi dom.

Stefan Živojinović je pre pola godine odlučio da napusti porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je živeo sa roditeljima i bratom, te je odlučio da se potpuno osamostali. U tome, kako smo saznali, ima punu podršku porodice, a stan koji je pazario na kredit plaća poptuno sam, na rate.

Ova saznanja je potvrdio i mladi pevač.

– Nisam više kod kuće sa njima, ja sad živim sam, već nekih šest meseci. Kupio sam, pa polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više da živi sa roditeljima – potpuno je iskreno potvrdio Stefan Živojinović, koji sada ima 26 godina.

Brenin sin je, kako nam je otkrio, i ranije umeo da živi sam, te to za njega nije novo iskustvo.

– Već sam ja živeo sam četiri godine, pa godinu dana kod njih i sada u svom stanu – kaže Stefan, koji se našalio da devojke više ne dovodi kod Brene kući jer ni on ne živi tamo.

Inače, Stefan Živojinović je ove godine izdao tri pesme: “U drugom životu“, “Dva ludaka“, “Druga liga“, a planira i album prvenac.

– Album je u procesu sigurno godinu-dve, pa kad bude valjalo, objaviću ga, a u međuvremenu idu singlovi – kaže Brenin naslednik.

Saveti uspešne mame svakako su mu značili.

– Podržala me je u startu šta god da sam radio, što se tiče pevanja – ona je za to mag. Postoje neke sitnice, finese koje moraju da se odrade – iskren je pevač kojeg majka, objašnajva, ne kritikuje:

– Ništa ne kritikuje, ja sam veoma vredan, jedino što je potrebno oko svega je vreme. Kada si džabalebaroš vidi se da ne radiš na sebi. Treba samo polako i strpljivo i sve će doći na svoje.

Stefan: Ne idem na odmor sa mamom i tatom

Inače, cela Stefanova porodica je trenutno na odmoru. Lepa Brena, Boba, Filip i Aleksandra Živojinović već uveliko se brčkaju u Crnoj Gori, međutim, on još ne planira letovanje.

– Neću im se pridružiti, radim sa bendom u studiju, možda eventualno odem negde u avgustu samo na nekoliko dana – kaže Živojinović.

Pomaže mi Brenina popularnost

Stefan je iskreno ispričao i da li mu tokom karijere smeta mamina popularnost.

– Realno je da se od mene očekuje puno. Volim pritisak i bez toga ni ne mogu da radim, tako sam radio i u školi. Imaš ispit, ne učiš tri meseca i onda dva dana pre učiš četrdeset sati. Smatram da je svako od nas efkikasniji kada oseti pritisak. Volim tako da radim i tu dajem maksimum. Njena popularnost mi pomaže.

A na pitanje da li mu je smetalo kada je bio mali, ističe:

– Svako od nas voli da bude u centru pažnje. Naravno da mi ne smeta, ni lično ni poslovno, kad izađeš na binu, to je neki osećaj koji te obuzme, najčistije uživanje, nebitno ko je iza tebe i šta je, ti u tom trenutku uživaš maksimalno.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *