Ketrinzita Dzouns i muz

“Ma, šta je ovo? On izgleda kao da ima 90, a ona 20 godina!” Slika njihovog poljupca kruži mrežama i ljudi ne prestaju da BLJUJU VATRU

Slavna glumica okačila je sliku poljupca sa svojim dragim uz najromantičnije reči, a ovako brutalne komentare nije ni mogla da sanja.

Seksualni terapeuti često ističu da muškarci i žene dostižu vrhunac seksualnih aktivnosti u različitim periodima života, pa zato ni ne čudi da postoji ovoliko parova između kojih je ozbiljna razlika u godinama, a koji funkcionišu fenomenalno. Jedni od njih su i glumci Ketrin Zita Džouns (49) i Majkl Daglas (74) između kojih je razlika čak četvrt veka, ali njihova ljubav je jača nego ikad pre.

– Moj novogodišnji poljubac do kraja života – napisala je Ketrin uz sliku strasnog poljupca sa suprugom Majklom Daglasom.

I dok su se u komentarima nizale pohvale na račun njihove dugovečne ljubavi, našli su se i oni kojima je razlika u godinama žestoko zasmetala.

“Kao da se ljubiš sa dedom”, “Šta je ovo? On izgleda kao da ima 90, a ona 20 godina”, komentarisali su zblaženi pratioci.

Ruku na srce, Ketrin izgleda mnogo mlađe nego što zaista jeste, a Majkla je potpuno seda kosa baš učinila starijim.

Nama su ipak slatki, a u galeriji pogledajte još parova kojima ogromna razlika u godinama ne može ništa!

Evo jos nekih poznatih muskaraca i njihovih mladjih izabranica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *