Djani

LUKSUZNI DOM OD 200 KVADRATA Zavirite u Đanijev stan u kojem je sve u KOŽI i ZLATU, a na traci za trčanje stoje cipele (FOTO)

Popularni pevač otvorio nam je vrata svog stana od 200 kvadrata na Mirijevu, gde su on i njegova supruga Slađana otvoreno govorili o svom porodičnom odnosu.

Ðani nas je sproveo kroz stan od 200 kvadrata, u jednoj od najlepših zgrada u beogradskom naselju Mirijevo. Iako za sve pita suprugu Slađu i oslanja se na njen sud, pevač je glava porodice i onaj koji donosi ključne odluke. On se složio sa našom konstatacijom da se može reći – Đani je gost u svojom stanu.

Na gajbi kod Đanija
– Mnogo radim i stalno sam zbog posla na putu, tako da porodica i kuća moraju biti mesto gde ću da napunim baterije i da se odmorim. Da nije tako, pukao bih. Ovde mi prinose hranu piće i ugađaju mi, deca manje dok se Slađa baš trudi da mi olakša u svemu. Bilo bi smešno da sam u kući papučar, pa ja čak i ne nosim kućne papuče – kaže Đani smejući se i dodaje:

– Bilo bi najbolje da idem okolo sa krpom i džogerom. Bogu hvala ima ko to da radi, imamo mi našu divnu gospođu koja radi kod nas i pomaže nam mnogo.

Đani i Slađa su se odmah pohvalili svojom decom, dvanaestogodišnja Sofija je tatina mezimica.

– Sofija uživa kao najmlađa. Dobro je dete, ali već je svoja. Nemamo isti stil i već ne umem da joj kupim stvari. Imamo različiti stil jer ona voli široke majice i komotniju garderobu za razliku od mene. Kad joj nešto zameram, Đani je taj koji će joj uvek stati u zaštitu. Svako ima i svog sina, Miloš je moj, a Marko Đanijev. Tako za sinove kažemo u šali, ali ne odvajamo decu ni u čemu. Ne mogu ipak da se žalim, imam dobru decu – ispričala je Đanijeva životna saputnica.

Slađa je iskrena i priznaje da bi volela da ima malo ambiciozniju decu, ali kaže da nije poput onih roditelja koji svoje ambicije prenose na decu.

– Najvažnije od svega i meni i Đaniju je što sa decom imamo otvoren odnos i što nam sve kažu pa bilo to crno ili belo. Znaju da smo im najbolji prijatelji i neko ko će dati i zadnji atom snage da njima bude dobro, kao i svi predani roditelji – ispričala je Slađa Trajković.

Folker kog poslednjih godina zbog nastupa skoro bez dana pauze na kojima pravi ludnicu zovu “No Đani, no parti” ume da se šali na svoj račun i ne brine ga kad kažu da je veliki pivopija.

– Ma nisam ja alkoholičar, volim pivo i žene, šta tu ima loše – kroz smeh govori Đani dok nam pokazuje da je ponosan na vitrinu u kojoj je čitavo bogatstvo u flašama luksuznih pića. U garnituri ispred mu je omiljeno mesto za kafu i čašicu razgovora.

Odatle nam rukom pokazuje i na traku za trčanje na terasi i kaže da je kupio spravu da bi napravili mini-kutak za vežbanje za celu porodicu, ali da od toga nema ništa, te da traka služi za odlaganje stvari. Slađa se buni i kaže da je ona izuzetak jer trči svakog dana da bi imala zavidnu liniju.

Na šalu koju smo joj uputili da mora da vežba kako bi parirala Đanijevim mladim koleginicama sa kojima se on često sreće, Slađa kaže samouvereno:

– Đani se šali, on je samo moj. Ko bi ga držao kao ja, zna on to.

Čim je čuo da se govori o ženama, prihvatio je šalu, ali i prigrlio svoju dragu.

Sa petočlanom porodicom u stanu živi i njihov ljubimac, maltezer Srećko, koji je bio prava zvezda na slikanju za novine. Sofiju nismo upoznali jer je bila u školi koja je preko puta ulice.

– Samo pretrči ulicu i Sofija je već u školi. Bliže joj je mnogo nego dok smo živeli u kući – kaže Đanijeva supruga. Kad su već spomenuli kuću, koja je od sadašnjeg stana Trajkovića udaljena oko dva kilometra, a koju su morali da prodaju zbog Đanijevih kockarskih dugova, pitali smo Đanija da li oseća žal što više nema dvorište i kuću, a Slađa je odgovorila u njegovo ime:

– Ma kakvi, lepše nam je u stanu. Kuću je trebalo održavati i unutra i spolja, oko stana ima manje posla. Budući da nam je veliki stan i da svako ima svoju sobu, nemamo za čim da žalimo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *