Viktor Savic i Aca Lukas

LUKAS ODGOVORIO VIKTORU SAVIĆU: Probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće! (FOTO)

Nakon glumčeve objave na Instagramu, folker je u svom stilu morao da mu odgovori.

Viktor Savić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je sprejem na jednom zidu napisano: “Bajaga, a ne Lukas”. Glumac je očigledno aludirao na to da narod ide na koncert Bajage i Instruktora, a ne na onaj koji ima Aca Lukas, čime je razbesneo folk zvezdu.

U svom stilu, Lukas nije ostao dužan Saviću.

– Ja kao dokazan i uspešan u svom poslu ne bi trebalo da polemišem sa poluglumcima i epizodistima. Ja isto volim više Bajagu od Lukasa i tu se potpuno slažem sa njim, ali za razliku od ovog “momčića”, više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih – ljutito je rekao Lukas i dodao:

– Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či. U međuvremenu probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće. Možda to i nije loše jer sam čuo da kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba – izjavio je Lukas.

Podsetimo, Savić je ove godine bio na nekolicini koncerata domaćih pevača poput Šabana Šaulića, Maje Berović i Marije Šerifović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *