30 godina zivot sa roditeljima

Ljubavni jadi 30-godišnjaka sa Balkana koji žive s roditeljima

Jedan drugar mi je tokom priče o ovoj temi rekao da je život sa roditeljima u tridesetim godinama isti kao seks bez kondoma – mnogo dobro uživanje ali s vremena na vreme se sjebeš i zažališ što si uopšte pokušavao bilo šta.

Nažalost, većina mojih ortaka, kao i ostatak tridesetogodišnjaka nije sama odabrala da živi s roditeljima. Ali, kad si već tu, onda se snalazi, pozdravi se sa intimom ili budi spreman da te 55-godišnji ćale proziva narednih mesec dana.

Pričao sam sa 30+ ekipom o njihovim ljubavnim jadima i svaki bi najlaganije mogao da ide u pravilnik kako ne treba živeti kada znaš da su ćale i keva jednu prostoriju daleko od tebe. Nije lepo smejati se tuđoj nesreći, ali prilika za to je tako dobra i zato krećemo sa njihovim ispovestima.

Aleksa (34)

“Vraćam se kući sa jednom mladom damom, inače komšinicom, i nekih 100 metara od kuće se setim da su mi ključevi ostali u drugoj jakni. Pazi, pola četiri ujutru, ja nemam ključ, a jedini ulaz u kuću je kroz prozor od kupatila kroz koji moja stomačina ne može da prođe. Sedimo ispred kuće i ja predložim rešenje iz očaja – da ubacim nju pa da mi otvori vrata iznutra.

Držim je za noge dok ona pokušava da dohvati kadu i napravi oslonac. Nije stigla ni da se pomeri, u tom trenutku ulazi moj ćale u kupatilo i istog trenutka izleće napolje sa predlogom da se odselim i ne javljam se familiji neko vreme.”

Saška (30)

“Bio je sakriven sve vreme kod mene u garaži dok sam ja pokušavala da nagovorim tatu da ide na posao taksijem. Otac mi je velika škrtica, a ja nisam imala prebijene pare. Na kraju, moj bivši je morao da trči oko kola kako ga on ne bi video. Najjače od svega je to što imamo kameru u garaži pa je posle nekog vremena video šta se desilo. Nikad se neću udati.”

Milan (32)

“Pa, pazi, ne mogu da se setim konkertnih primera kada su ćale i keva bili u kući, ali mogu da ti ispričam scenu sa babom i dedom. Elem, imam običaj da pijan zapalim kod njih iz grada. Osim što mi je bliže, niko me ne smara i ne proverava, a baba uvek ostavi nešto za mrndžanje.

Jedne večeri došao sam sa tadašnjom devojkom koju je moja baba obožavala. Otišli smo na sprat onako pripiti i vodili ljubav do jutra bukvalno. Ni jednog trenutka nisam pomislio da smo glasni, a kako i da pomislim kad mi je u glavi samo jedna stvar.

Negde oko pet ujutru pozovem joj taksi i ona ode kući, a ja siđem da uzmem vodu iz frižidera. Ulazim u kuhinju, a unutra… Baba i deda sede, ona sva nervozna secka neki peršun i kreće da viče na mene: ‘Kako te nije sramota, onakvu devojku udaraš, na koga si ispao takav, otac ti je uvek poštovao žene nikad ruku ne bi digao itd.’ Uzimam bokal, okrećem se sav isprepadan i dok prevrćem u glavi šta mi je rekla gledam dedu koji pokazuje palac u fazonu ‘bravo majstore'”.

Petar (32)

“Keva uletela u sobu u trenutku kada sam se spremao za akciju. Oduvek je imala tu ružnu naviku da upada bez kucanja, a kada se to desilo samo je prekrila oči i izletela uz neprestano izvinjavanje. Posle se pravila da se ništa nije desilo, ali nikada više nije ušla u sobu bez kucanja. Jebi ga kevo, naučila si na teži način. Šalim se, bilo mi je baš neprijatno jer moja devojka već osam godina živi sama i ovo je bio jedan od svega tri odnosa koje smo imali u mojoj kući.”

Zoka (31)

“Njegov otac mi je rekao da se ošišam jer posle mog kupanja nisu mogli da otpuše tuš kabinu danima.”

Aleksandar (33)

“Kad god moja devojka uzme da sprema ručak, keva joj daje instrukcije, a često i vikne. Posle nekog vremena je hrana bila odlična ali okači mačku o rep kad je malo posle toga raskinula. To se prečesto dešava ali bolje da budem sam nego da ostanem bez stana, zar ne?”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *