Ksenija Pajcin

Lepota se u porodici Pajčin podrazumeva: Sestru pokojne Ksenije već smo upoznali, a pred njom je velika karijera (FOTO)

Osam godina navršeno je od smrti pevačice Ksenije Pajčin. Za njom tuguje velika porodica, uključujući i njenu sestru po ocu Mia Pajčin.

Mnogi kažu da Mia likom podseća na pokojnu sestru, a ova lepa brineta pre dve godine pojavila se u spotu Lako je Ilije Mihailovića učesnika X faktora.

Mia je ranije govorila da će Ksenija zauvek biti u njenom srcu.

– Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim… Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – rekla je ranije Mia Pajčin.

– Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove – rekla je Ksenijina sestra po ocu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *