Darko Lazic

LAZIĆ VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI? Darko probuđen iz kome, ali pitanje je da li će moći normalno da DIŠE!

Pevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.

Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

“Pevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno. , a kamoli da peva punim plućima kao kada je bio zdrav. Oporavak u ovim slučajevima traje i više od godinu dana. Ako bude imao sreće da sve bude kako treba, Darko će morati da promeni život iz korena. Nema više pevanja, nema ludovanja, kao ni brzog života.

On će neko vreme morati da koristi “veštačka pluća”, jer će njegova morati da se oporavljaju i štede. Darko neće moći ništa da radi sam, moraće da ima kućnu negu i nekoga stručnog ko će brinuti o njemu, bar neko vreme”, kaže izvor.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Poznati pulmolog naglašava da je primarno Darku sačuvati pluća.

“Posle politraume koju je doživeo, najvažnije je sačuvati pluća, tako da je neosnovano govoriti o tome da li će više ikada moći da peva. Doživeo je tešku povredu pluća, akutni respiratorni distres i kontuziju, koja može biti jedan od razloga za “otkazivanje” pluća”, navodi ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *