Kristijan Golubovic

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE OGLASIO POVODOM STANIJE I VLADIMIRA: A OVO JE NJEGOVA ŽENA KOJA GA I DALJE ČEKA DA IZAĐE IZ ZATVORA!

I dok se iz zatvora uključuje u rijalitiji “Zadruga” kako bi komentarisao odnos između Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević, kod kuće Kristijana Golubovića čeka supruga Ivana Veljković sa kojom ima ćerku Veru.

Ona ge je čekala dok je bio i u “Farmi” gde je takođe bio prilično prisan sa Stanijom Dobrojević, ali i Jasinom Medenicom i Baleronim.

– Trpim pritisak sa svih strana. Morala sam i da se preselim. Kristijan je u žiži javnosti i jedino vam on može dati odgovore na sve kad se vrati. Ćerka mi se razbolela, pa ceo dan idemo po lekarima. Samo o njoj brinem, ona mi je sve, ostalo je manje bitno. I ja sam nešto bolešljiva – rekla je ivana dok je Kristijan bio u “Farmi”.

Ivana je tada kazala da se plaši da Kristijan ponovo ne ode u zatvor, zbog čega se rasplakala.

– Teško mi je. I pre su mu govorili da možda neće ići u zatvor, pa je odležao osam godina, pa 14 godina. Ne znam šta ću ako se Kristijan vrati u zatvor. Ne želim da prođem kao njegova prva žena Danijela, koja je tada u naručju držala bebu. Ne bih podnela da Kristijan ne vidi ćerkine prve korake, da ne čuje njene prve reči.

Isto tako nije bio prisutan u Lazarevom odrastanju. Ne želim da se to ponovi s Verom. I njemu bi bilo teško. On je sada na Farmi, a njoj je izbio prvi zubić i naučila je da sedi, ništa nije video – priča Ivana i otkriva da se zbog pretnji vratila u Srbiju iz Nemačke.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *