Konačno se zna istina o njihovom odnosu: Toliko je SUROVA da društvene mreže danima ne prestaju da gore

Gledaoci širom sveta su donedavno bili ubeđeni da prijateljstvo koje je Kim Katral i Saru Džesiku Parker spajalo u seriji “Seks i grad”, postoji i u stvarnom životu. A onda je prošle godine na površinu isplivala istina koju je publika najmanje očekivala. Odnosi dve televizijske junakinje daleko su od prijateljskih i ovih dana se zahuktavaju.

Da su Samanta i Keri u velikoj ljubavi, mislilo se sve od 1998. do 2004. sve dok se serija prikazivala. Isto ubeđenje držalo je gledaoce i 2008. kada su uživali u filmskim avanturama popularnih Njujorčanki, u filmu “Seks i grad 1”.

Ništa manje na malim ekranima nisu bile slobodoumna Kim i kolumnistkinja Sara nisu bile i u drugom delu filma. Šarena laža bila je sna snazi sve do oktobra 2017. kada je istina počela da se probija ispod površine.

Kim: “Ne želim da igram u trećem delu”

Ekipa “Seks i grada” je u to vreme euforično najavljivala snimanje trećeg dela filmskog serijala. Svi su želeli da se saga nastavi, svi osim Kim.

“Sve one imaju decu i ja sam deset godina starija, a od kada se završila serija “Seks i grad” provodila sam vreme izvan Njujorka kako ih ne bih viđala. Jedino zajedničko što smo imali jeste serija, a serija je završena. Nikada više neću glumiti Samantu Džouns, u to vas uveravam. Za mene je to završeno, završeno bez kajanja, samo želim da je Sara Džesika Parker bila prijatnija”, istakla je tada Kim i time potrvdila dotadašnja govorkanja da njena saradnja sa koleginicom bila veoma neugodno iskustvo.

Ono čime je posebno razljutila članove ekipe, bile su reči da su odnosi među njima toksični. Prvi joj je odgovorio popularni Stenli iz serije.

“Dragi obožavaoci, s obzirom na to da sam toksičan, ja ću pregovarati o ugovoru šest meseci, a onda ću ga odbaciti i reći kako ga nikad nisam ni mislio potpisati”, bio je veoma ironičan.

Oglasila se zatim i Keri.

“Imali smo lepu i zabavnu priču, koja slama srce pa su mnogi mogli da se poistovete sa njom, ali “žderačica muškaraca” Samanta je imala druge planove”.

Sintija Nikson koja je igrala Mirandu Hobs i Kristin Dejvis koja je bila Šarlot Jork, nius komentarisale sukob.

“Nikada nismo bile prijateljice”- “Srce si mi slomila”

Hladni rat Samante i Keri nastavio se i u ovoj godini. Kim je sve više gubila strpljenja zbog želje da istinu istera do kraja.

“Nikad nismo bile prijateljice. Bile smo koleginice i u neku ruku to je bilo zdravo, jer treba znati granicu između privatnog i poslovnog”, napomenula je.

Iako se većina kladila da će joj Keri žestoko uzvratiti, ona je u emisiji Pirsa Morgana glumila mirotvorca:

“Slomilo mi se srce. Mislim na to cele nedelje…Uznemirilo me to, jer se ja našeg odnosa kao takvog, ne sećam. Tužno je to. Smatram da nas uvek vezuje ono što smo zajedno iskusile, prošle. To jeste bilo profesionalno iskustvo, ali je postalo i lično, jer smo zajedno radile nešto specijalno i to je bila naša privilegija”.

Kulminacija na Instagramu

Nažalost, Kim Katral je pre desetak dana doživela veliku tragediju. Izgubila je brata Kristofera (56) koji je pronađen mrtva, pet dana nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Nakon tužne vesti glumica je dobila ogromnu podršku porodice, prijatelja, fanova. Zahvalila im se na Instagramu.
“Hvala mojim obožavaocima, prijateljima, kolegama iz serije “Seks i grad” zbog podrške koji su pružili meni i mojoj porodici u poslednja 72 sata”.

Međutim, bilo je i podrške koja joj je i te kako zasmetala. Verovatno nagađate da je u pitanju podrška Sare Džesike Parker.

Samanta joj je javno pred svima poručila da joj njena podrška nije potrebna. A zatim je pored objave napisala: “Moja mama me pita: “Kada će te taj licemer Sara Džesika Parker ostaviti na miru? To što uporno pokušavaš da dopreš do mene, samo me podseća na to koliko si bila okrutna i koliko si okrutna sada. Dozvoli mi da nešto razjasnim (ako već nisam dosad). Ti nisi moja porodica. Nisi moj prijatelj. Zbog toga ti pišem poslednji put da prestaneš da zloupotrebljavaš našu poordičnu tragediju kako bi se ponovo nematnula kao fina osoba”.

Na njenu obajvu reagovao je veliki broj fanova. I većina njih je podršala Kim, birajući za Keri veoma, veoma pogrdne reči.

Komentari obožavaoca ne prestaju da rastu, a među njima ima i onih nostalgičnih kojima je žao što su Samanta i Keri na neprijateljskoj nozi.

Velike su šanse da se Sara Džesika Parker nakon javne opomene povuče jer bi svaka njena nova poruka potvrdila Samantine reči.

Priča o dve glumice je najbolji pokazatelj da su serije i filmovi često čista fikcija i ništa više. Uzrok njihovog neprijateljstva je pored neprijatnosti Keri Bredšo, koju ističe Samanta, borba za popularnost koju su njih dve vodile tokom snimanja. Kako se pričalo ranije, Kim nije nimalo prijalo što je Sara bila u prvom planu. Smatrala je da je najveću pažnju zasluživao njen lik.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *