Konacno dokazano – Zene su bolji vozaci od muskaraca, pogledajte i zasto evo 5 dokaza

Vecito pitanje ko su bolji vozaci zene ili miuskarci? Uvek se vodila polemika oko toga, ali i tome je konacno dosao kraj. Britanska istrazivanja su ustanovila i potvrdila da su ipak zene bolji vozaci od muskaraca, ali da budu i priznate sprecava ih samo njighova sktromnost. Naime, vrlo su retke žene koje se hvale svojim vozačkim sposobnostima , dok se jači pol voli time hvalisati pa se tako ustanovilo mišljenje da su muškarci bolji vozači od žena.

Ali, mi imamo pet dokaza zašto su žene bolji vozači od muškaraca.

“Žene puno manje reskiraju zbog vožnje. Pre će stati na žutom svetlu na semaforu dok će muškarci dati gas i projuriti u nadi da se crveno neće upaliti”

1. Žene su pažljivije, više paze na sigurnost i voze sporije od muškaraca. Statistike pokazuju da muškarci češće izazivaju saobracajne nesreće i prednjače i u saobracajnim prekršajima.

2. Žene su smirenije za volanom od muškaraca koji lakše gube živce. Žena će koristiti trubu samo kada je to zaista neophodno i opravdano, dok će muškarac zatrubiti i automobilu ispred sebe koji nije krenuo istog časa kad se na semaforu upalilo zeleno svetlo.
3. Ženama vožnja nije aktivnost u kojoj se dokazuju dok je muškarcima i vožnja pa čak i izbor automobila nešto kroz što se dokazuju.

4. Žene puno manje reskiraju zbog vožnje. Pre će stati na žutom svetlu na semaforu dok će muškarci dati gas i projuriti u nadi da se crveno neće upaliti. Žene puno ređe ulaze u skretanje presecajući pravi put i ređe pišu poruke na mobitelu dok voze.

5. Žene će se uvek pripremiti za put i istražiti rutu kojom će voziti, dok su muškarci po tom pitanju presigurni u sebe pa na put na koji idu prvi put kreću kao da već sve znaju. Žena će takođe puno češće pitati za put ako se negde izgubila, dok će muškarac vrdati jer mu je ‘ispod časti’ pitati za pomoć.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *