Esmeralda

KOKAIN JOJ UNIŠTIO ŽIVOT, A ONDA JE SAZNALA DA JOJ SIN IMA TEŠKU BOLEST Čuvena Esmeralda otvoreno o MUKAMA sa kojima se bori

Leticija Kalderon (49) doživela je vrhunac glumačke karijere kao 29-godišnjakinja, glumeći Esmeraldu u istoimenoj sapunici. Reč je o devojci koja se rodila slepa, a babica na porođaju mislila je da je mrtva pa ju je zamenila sa drugim, muškim detetom te podmetnula ga bogatoj porodici.

Kalderon i dalje redovino snima sapunice, a 2014. je priznala kako se u razdoblju kada je igrala Esmeraldu borila sa zavisnošću od kokaina. Iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze.

– Bila sam mlada, na vrhuncu karijeru, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života – rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju. Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s odvjetnikom Huanom Koladom (57) ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio s Daunovim sindromom.

– Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Lućijana – napisala je u objavi glumica na Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom. Kalderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala “zašto ja”, kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog deteta.

– Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin – zaključila je Kalderon koju su pre nekoliko godina povezivali sa glumcem Hoseom Ajalom (29). Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su u ljubavnoj vezi, Meksikanka je to demantovala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *