Horoskop

Koje žene su boginje seksa a koje žene razočaravaju u krevetu – prema zodijaku

Da li zvezde mogu da utiču na ženske sposobnosti u krevetu?

Astrolozi tvrde da mogu i kažu da su neke žene zaista prave boginje u krevetu zahvaljujući horoskopskom znaku. Ali, da li znate koji znak razočarava u krevetu?

Dva znaka koji oduševljavaju: Lav
Lav

Žene rođene u znaku Lava su veoma zahtevne. Muškarci će se dobro namučiti kako bi zadovoljili žene rođene u ovom horoskopskom znaku, ali kada to učine zauzvrat mogu očekivati vatromet. Lavice su spremne da u krevetu probaju sve kako bi zadovoljile svog muškarca, ali ako primete da se parner ne trudi mnogo, one će vrlo brzo otići.

Škorpija

Škorpije uvek prati glas da su najstrastveniji znak i to nije bez razloga. Dame u ovom znaku se odlično snalaze u vezama na jedno veče, ali i u seksu kada su u dugogodišnjoj vezi.

Zahvaljujući intuiciji mogu lako da „pročitaju“ šta partner želi i da se potpuno prilagode njegovim potrebama zbog čega ih muškarci obožavaju i smatraju najboljim ljubavnicama.

I jedan znak koji razočarava: Blizanci

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku na prvi pogled deluju kao živa vatra u krevetu, ali ubrzo sledi razočarenje. Svaki muškarac pre ili kasnije shvati da je žena Blizanac sebična u krevetu. Ona je spremna da uradi sve, ali zarad svog ličnog zadovoljstva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *