Dragana Mirkovic

KARLEUŠA UMISLILA DA JE VELIKA ZVEZDA: Dragana Mirković oduvala JK zbog bahatog ponašanja na snimanju novogodišnjeg programa

Samozvana diva zahtevala je specijalne efekte na posebnoj bini koja bi samo za nju bila ukrašena kristalima po njenoj zamisli, kao i da ne sedi u sali sa kolegama, već u posebnom bekstejdžu. Kada joj želje nisu uslišene, ona je „podvila rep“ i dan kasnije došla na snimanje bez ispunjenih uslova.

Jelena je trebalo da nastupi prvog dana snimanja novogodišnjeg programa i bila je na spisku najavljenih gostiju, ali se zbog posebnih zahteva nije pojavila. Kada je Dragana čula za taj spisak, poručila je organizatorima da Jeleni jave da ne mora da dolazi. Gaga na sve kolege gleda isto i nikoga od njih ne izdvaja kao veću ili manju zvezdu. Niko od pevača nije imao spisak želja, osim Jelene, koja je tražila specijalne efekte, posebnu binu i zavese. Njen uslov je bio i da sedi van sale u kojoj su mediji i ostali pevači.

To su prohtevi koji nisu mogli da budu ispunjeni i zato joj je javljeno ne dolazi – objasnio nam je izvor iz organizacije kada smo ga pitali zašto je Karleušino ime izbrisano iz sinopsisa emisije. U želji da o ovoj temi popričamo i sa Draganom, ona nam je uz osmeh rekla: “Unapred vas molim da me ništa ne pitate. Želim da svi uživate i da se opustite kao da je pravi doček”, rekla nam je pevačica.
Međutim, dan kasnije Karleuša se pojavila na snimanju, ali bez želja, čestitki i pozdrava.

Dragana Mirković pohvalila se da ide nekoliko dana na duži odmor. Naime, folk diva sa porodicom je otišla u Monte Karlo, gde će boraviti za katolički Božić i Novu godinu. Kako kaže, rešila je da tri meseca uživa i da do marta napuni baterije za obaveze koje je očekuju: “Mogu da vam se pohvalim da idem na odmor od tri meseca. Toni, klinci i ja idemo u Monte Karlo na 15 dana, a onda se za pravoslavni Božić vraćamo kući. Godinama praktikujemo da za taj veliki praznik budemo ili u Beču ili ovde u selu. Bitno je samo da smo kod kuće i da slavimo porodično. Imam sreće da moja deca u tom periodu imaju dva raspusta, pa ćemo moći da putujemo. Možda i sa Tonijem ukradem nekoliko dana da se osamimo, ali to neće dugo trajati jer ne mogu bez dečice”, kaže Dragana.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *