Ceca i Karleusa

Karleuša opet napada bez povoda! Ceca nema ništa sa otkazom njenog nastupa!

Jelena Karleuša ovog leta trebalo je prvi put da ima nastup u najvećoj diskoteci na primorju Top Hill u Budvi, ali dogovor nije postignut. Iako se spekulisalo da iza navodne sabotaže možda stoji Ceca Ražnatović koja godinama unazad peva u Top Hillu, kao i Lepa Brena koja će ove godine prvi put zapevati u ovoj diskoteci, menadžment kluba je poslao zvanično saopštenje u kom su objasnili šta se zapravo desilo.

“Ovim putem se obraćamo javnosti i obaveštavamo sve medije da nastup Jelene Karleuše nije otkazan u diskoteci Top Hill ni zbog jedne druge muzičke zvezde. To je apsolutna neistina jer program diskoteke Top Hill ne može niko uređivati osim samog menadžmenta diskoteke. Komunikacija sa menadžmentom Jelene Karleuše za održavanje koncerta u diskoteci jeste postojala, ali nažalost datum za održavanje njenog koncerta je bio duplo bukiran, dok je sa drugim izvođačem ugovor već potpisan, te zbog nemogućnosti pronalaska novog datuma za koncert isti smo morali otkazati. U smislu dobre saradnje ponudili smo kao opciju datum za nastup u diskoteci Maximus za koji se isto tako nismo uspeli usaglasiti.

Želimo napomenuti da je Ceca jedini izvođač koji diskoteku Top Hill godinama unazad u letnjoj sezoni puni dva puta i na obostrano zadovoljstvo naša saradnja će trajati još dugo godina s obzirom da se letnja sezona u Budvi i planira prema njenim nastupima.

I ove letnje sezone diskoteka “Top Hill” će potvrditi da je lider noćnog života u regionu.

U prilog tome svedoče i imena izbođača, kako domaćih tako i svetski poznatih izvođača, koji će ovog leta nastupiti u diskoteci.

U okviru dobro poznatog koncepta “Balkan Soul” u okviru kojeg su u prethodnih 8 godina postojanja diskoteke nastupili svi najveći izvođači iz regiona: Zdravko Čolić, Dino Merlin, Gibonni, Željko Joksimović, Toni Cetinski, Goran Bregović, Sergej Ćetković, Parni Valjak… publika će ovog leta imati priliku da uživa u koncertima Dina Merlina, Cece, Severine, Colonie, Ane Nikolić, Raste, Riblje Čorbe…

Želimo da napomenemo da će ovog leta po prvi put publika imati priliku da u okviru ”Balkan Soul” koncepta uživa i u koncertu Lepe Brene”, piše u saopštenju.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *