Seka i Karleusa

Karleuša je godinama vređa i zadaje najniže udarce, a sada joj je SEKA ALEKSIĆ ODGOVORILA CARSKI

Iako je Jelena Karleuša godinama javno vređa i upućuje joj prozivke, Seka Aleksić odreagovala je na skandal koji je nastao povodom Karleušine afere sa Ognjenom Vranješom.

Internet je već dva dana preplavljen eksplicitnim fotografijama, ali i prepiskama Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koje su dospele u javnost.

Ovim povodom, na društvenoj mreži Instagram oglasila se i Seka Aleksić, koja je uprkos tome što od Karleuše godinama trpi najniže udarce odreagovala na situaciju u kojoj se našla Jelena.

– Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima pre svega dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga… Ne stajte joj na muku! Ljudski je! – poručila je Seka, ovim potezom još jednom pokazavši da je veliki čovek.

Podsetimo, sukob Jelene i Seke traje već godinama, a Karleuša je u više navrata upućivala Aleksićevoj uvrede na račun fizičkog izgleda i porekla.

Kap koja je prelila čašu bila je kada je Jelena 2013. godine vređala Seku zbog toga što nema decu. Seka Aleksić tada je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo, a Jelena ju je udarala tamo gde najviše boli.

– Ku*ko, molim te zagrli svoju decu… oh, sačekaj – napisala je tada Karleuša na Tviteru, a javnost je ovu skandaloznu izjavu oštro osudila.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *