KARLEUŠA ISPROZIVALA SAŠU POPOVIĆA PRED KRCATIM KLUBOM: Došao je sa ženom na njen nastup, a zbog Jeleninih reči pocrveneo!

Saša Popović i Suzana Jovanović reprizu Nove godine proslavili su na nastupu Jelene Karleuše. Uživali su uz njene hitove, a onda su usledile pevačicine reči zbog kojih je direktor Granda pocrveneo.

Naime, Saša i Suzana u klub su stigli sat vremena pre nego što je Jelena počela da peva i sa nekoliko prijatelja smestili su se u separe.

Nakon prve dve pesme Jelena je publici poželela dobro veče i srećnu 2018. godinu, a onda je pozdravila svoju porodicu koja je došla da je podrži, kao i Sašu Popovića.

“Drago mi je što ste došli u ovolikom broju. Znate šta, neću puno da pričam, posle ćemo to, srceparajuće poruke i tako dalje. Pozdrav svima. Znam da mi je suprug tu, članovi porodice… Čula sam da je stigao jedan jako bitan čovek u mojoj karijeri. On se zove Saša Popović, negde sedi… Sale, ćao”, počela je Jelena.

Nakon što je ugledala gde Saša sedi, Jelena mu se direktno obratila i prozvala ga pred krcatim klubom!

“Ćao, ćao! E, super… Gledaj sad, Sale, šta ti imaš za “dž” u Zvezdama Granda! Pazi… Ni dinara čoveku ne uzimam, a verujte, zlata vredim! Sad ćemo to i da pokažemo”, rekla je Jelena u svom stilu dok je okupljena publika, smejući se Karleušinim rečima, pokušavala da “uhvati” Popovićevu reakciju.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *