KARLEUŠA GA SKINULA, PA GA SKINULI S POSLA: Bankar dobio otkaz zbog striptiza sa JK!

Jelena Karleuša skupo je koštala mladića kojeg je skinula nedavno tokom nastupa na Kopaoniku.

On je, kako Kurir saznaje, dobio otkaz jer su njegovi nadređeni smatrali da se nedolično ponašao i prekršio kodeks kada je otkrio u kojoj je banci zaposlen. Oni su, naime, videli snimke koji kruže na portalima i društvenim mrežama kako njihov radnik igra na bini s JK, koja mu skida košulju i ostavlja ga golog do pasa uz pesmu „Ide maca oko tebe“. Možda bi on ostao nekažnjen da se nije pohvalio gde radi.

Kao letva
– Ti si pijan kao letva – rekla mu je Karleuša kada ga je izvela na binu, što je on potvrdio.

Pevačica je nastavila pred svima da ga rešeta škakljivim pitanjima:
– Nemaš ženu?

Iako je delovao slobodno, odgovor je sve prisutne zaprepastio, pa i Jelenu.
– Imam – odgovorio je on.

Pevačica je potom počela da ga provocira.

– Banka, banka, jao glavni si sad, a sutra otkaz, je l‘ ti je to jasno? A tu ti je i šef. Šefe, je l‘ možemo sad da mu radimo sve? – upitala je JK, a kada je dobila potvrdan odgovor, onda je dečku objasnila kako da se ponaša dok ga zavodi.

– Stavićeš ruke uz telo. Dobro se koncentriši dok ti pričam. Šta god ja da ti uradim, ti ne smeš da me dodirneš. Je l‘ ti to jasno? – upozorila ga je diva i počela da peva hit „Ide maca oko tebe“. Ona mu je najpre skinula košulju, a potom se privila uz njega i strgnula kaiš sa pantalona, koji mu je potom stavila oko vrata i vodala ga sa još dve igračice ukrug po sceni.

Hvala i doviđenja

Kada se performans završio, ljubazno mu se zahvalila.
– Bio si super, pozdravi ženu, ljubi decu – rekla je JK, dodala mu stvari i otpratila ga sa scene.

On je bio srećan i ne sluteći da će samo posle nekoliko dana ostati bez posla.

Ovim povodom pozvali smo i banku u kojoj je dečko bio zaposlen, ali oni nisu želeli da komentarišu tu situaciju i uputili su nas na njihovu PR službu, u kojoj nismo dobili odgovor. Uputili smo poruku i pevačici, ali se ona nije oglasila.

Više ne svira… Nije vešta s flautom
ZABORAVILA SAM DA DUVAM!

JK otkrila je da loše duva! Kad je Saša Popović u „Zvezdama Granda“ tražio od nje da svira flautu, za šta se inače školovala, ona je priznala da je više nije vešta u tome.

– Znate kada sam poslednji put svirala?! Ne mogu ni da dunem više kao čovek. Nisam duvala jedno 20 godina. Nekad sam na flauti svirala pesme Jašara Ahmedovskog, a sada ne mogu ni to. Sad svi znate da nisam talentovana duvačica – našalila se JK.

Ona je kasnije tražila da upozna Boru Drljaču, tvrdeći da je njen omiljeni pevač, grlila ga i ljubila, a zatim je i zapevala njegov hit „Drž‘ se, mala, drž‘ se“!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *