Dragan Nikolic

KALINIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO KADA MU JE DRAGAN NIKOLIĆ DOŠAO NA ROĐENDAN: Kad se pojavio na vratima svi smo gledali u njega… OVO JE PRIČA KOJU MALO KO ZNA

Glumac Milan Kalinić ispričao je u jednoj emisji kako je upoznao Dragana Nikolića.

“Gaga Nikolić i moj otac su bili sjajni prijatelji. Mali smo bili brat i ja, imali smo oko 4 godine… Putovali smo tako sa roditeljima i jednom prilikom uđemo u crkvu. I roditelji nam objašnjavaju kako se sveće pale – gore za žive dole za mrtve… Mi mali, prvi put smo tu. I brat i ja tražili sveće da zapalimo za mrtve… Naši oditelji znaju da mi u tom trenutku nemamo nikoga kome bi palili sveće i pitaju nas:

– Za koga palite te sveće?

– Za Prleta i Tihog.

Tada su se emitovali Otpisani.

Kako je ispričao Kalinić, njegov otac je to posle ispričao Gagi.

“I Gaga se oduševi i kaže daj da upoznam klince, da ih vidim. I on mu kaže – e super, moj mlađi sin slavi rođendan pa možeš da dođeš, a ja neću ništa da pričam”.

Puna kuća dece, čuje se zvono na vratima, ćale vidi da je Dragan i kaže nam da otvoorimo vrata.

I mi odemo i otvaraju se vrata i Prle na vratima. Ne možete da verujete – mi smo tri minuta ćutali i nismo se pomerali.

U sledećem trenutku Gaga Nikolić sedi a jedan klinac mu na jednom kolenu, drugi na drugom, jedan na vratu… i svi pitaju: E a kad si onog Nemac, e a kad si onog drugog Nemca…

Gaga Nikolić posle par minuta reče mom ocu: E sad si me pozvao na dečji rođendan i nikad više.

Inače Gaga Nikolić je bio neko ko je mnogo voleo decu a to je potvrdio i glumac Milan Caci Mihailović.

“Pamtim ko danas sliku. Sedimo u bifeu Ateljea 212 i pojavljuje se nečije dete… U tom trenutku niko ne postoji za Gagu Nikolića. Može Merlin Monro da sedi tu i ništa… On prilazi tom detetu, kleči, zagrli ga, poljubi… Obožavao je decu”, ispričao je u jednoj emisiji na Happy TV Mihailović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *