Kako varaju horoskopski znaci

Svaki horoskopski znak ima odredjene karakteristike pa i sam nacin varanja. Saznajte OVAN
Kada on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, jer Ovan se voli hvaliti svojim uspesima kod suprotnog pola. On zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas uveri koliko je neodoljiv.

Ako partnerka posumnja u njegovu vernost, u stanju je pravdati se kako nije imao nameru da osvoji, već je bio osvojen.

BIK
Iako je okarakterizovan kao jedan od najvećih ljubavnika, Bik je prilično veran, jer ne voli menjati svoje navike, niti ugrožavati svoj emocionalni mir.

Međutim, želja za uživanjem u svemu što je lepo, dovodi ga u situacije kada ne može odoleti, iako će se potruditi da vi to nikada ne saznate.

BLIZANCI
Uprkos ustaljenom mišljenju kako su muškarci Blizanci najskloniji flertu, često je situacija obrnuta. Njihova neutaživa želja za komunikacijom sa srodnom dušom lako ih može odvući u tuđi krevet.

Oni preljubu ne planiraju jednostavno im se dogodi, a kako nova prilika došla, tako i prošla, jer oni ne dozvoljavaju da druga strana pati.

“‘Razotkrivajući’ horoskop odaje koliko često se Bikovi odlučuju na prevaru i ko najčešće sedi na dve stolice

RAK
Ukoliko ga dovoljno mazite kod kuće i spremate mu njegova omiljena jela, ne propuštajući priliku da naglasite kako se brakovi u današnje vreme raspadaju kao mehuri od sapunice, muškarac Rak itekako će vam biti odan.

Ipak se može dogoditi da popusti pred damom kojoj je potrebno više nežnosti, brige i zaštite nego njemu samom. Ipak, Rak se uvek vraća kući.

LAV
Pažnja i laskanje drugih Lavu gode do te mere da ne uspeva odoleti zovu divljine koji vrlo lako prepoznaje u ženskim očima.

Ali njegov ego i potreba da zadivi žene ipak imaju granice, jer Lav je izbirljiv, pa bez obzira na broj obožavateljki meru nalazi onog trenutka kada shvati da je on plen, a ne lovac.

DEVICA
Muškarci u ovom znaku generalno drže do vernosti kako svoje, tako i one koju očekuju od partnerke. Ali kada dođe u situaciju, posebno u zrelijim godinama, u stanju je promeniti principe.

Vlastitu ženu poštuje, ali ostale predstavlja kao trofeje, najviše zbog priznanja okoline od koje želi da mu  potajno zavidi.

VAGA

On će bez problema zasesti na dve stolice, pogotovo kada oseti da kod žena izaziva divljenje. Aduti su mu šarm i dečački nevini pristup, a u stanju je imati više partnerki odjednom jer tako mu se teže ulazi u trag.

Vaga se ume diplomatski izvući iz nelagodne situacije koja ga razotkriva i iznuditi oproštaj od voljene. Imponiraju mu žene sa čvrstim ciljevima.

ŠKORPIJA 
Iako ga prati glas najvećeg među zavodnicima, on retko vara zbog zabave, a žena ga uvek mora zainteresovati držanjem, stavom, ponašanjem i seksepilom.

I što je najvažnije, taj veliki zavodnik kome je dovoljno da ženu pogleda i dodirne, pa da ona poklekne pod njegovim čarima, gubi svu svoju zavodničku moć kada se zaljubi.

STRELAC

On na listi najmanje vernih među muškarcima uverljivo vodi zbog nesumnjive popularnosti među ženama što doživljava kao svoju najveću vrlinu.

Zato će se on, pogotovo u sredinama u kojima je muškarcima sve dozvoljeno i unapred oprošteno, čak rado i pohvaliti svojim osvajačkim uspesima kod suprotnog pola.

Potajno priželjkuje da ga njegova partnerka razume, čak i da mu tolerise izlete u tuđi krevet, a zauzvrat je u stanju skinuti joj zvezde sa neba.

JARAC

Na listi najodanijih među muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je rođen da bude vjeran. Partnericu bira isključivo za brak ili vezu, ne za jednonoćni provod, prezire nevjeru ali je u stanju trpjeti da ga se izigrava, ako je zaljubljen.

Strast u njemu, ipak može raspaliti žena potpuno suprotna emotivnom idealu koji čuva u sebi kao svetinju: slobodna, vesela, bučna i strastvena.

VODENJAK
On je uvjeren kako može raditi sve što poželi i s kim poželi, varljive je ćudi na koju treba paziti. Ako primjetite promjenu u njegovom ponašanju koje varira od umiljavanja do blage histerije, onda se dvoumi oko ‘plijena’, no ako mudro šuti i smješka se, to već signalizira opasnost.

Kod muškarca Vodenjaka se nikad ne zna ono što je kod drugih jasno na prvi pogled, uključujući i prevaru.

RIBE
Njegova prevara možda i nije toliko važna, koliko njegova potreba da vas razuvjeri i rasprši sve vaše sumnje kako to može biti istina. On oprašta nevjeru, ali oprez jer to isto očekuje i od vas, točnije, očekuje da njegovu nevjeru jednostavno ignorirate.

On ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide zbunjenog što djeluje vrlo simpatično.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *