Kako da otkrijes da li je on zainteresovan za tebe?

Zelis da budes sa njim do kraja zivota. Da li i on zenli isto? Evo kako da saznas.

Proveri da li se tvoj muškarac ponaša onako kako bi trebalo da se ponaša neko s kim planiraš da provedeš život ili je u međuvremenu izgubio interesovanje za tebe i ponaša se u najmanju ruku pogrešno.
Možda je stvar tome što te više ne voli i što je krajnje vreme da prekinete vezu u kojoj ste vi najverovatnije sa samom sobom.
1. Više nije pouzdan

Svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo s nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film. Međutim, ako se neprekidno događa da tvoj partner kasni i da se ne ponaša više prema tebi kao prema svojoj izabranici, onda možda nije vredan da bude u tvom društvu.
2. Nije te predstavio svojim prijateljima

Ne moraš odmah da budeš prihvaćena u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko meseci da nisi upoznala ni jednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto dešava. Šta to on krije u vezi sa tobom? Daj mu vremena, ali ako te zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za tebe.
3. Uvek ga moraš zvati ili mu slati poruke

Naravno da su muškarci ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako si ti jedina koja ulaže trud da veza opstane to neće moći dugo da funkcioniše. Ne želiš nametljivog muškaraca ili nekoga ko je zavisan od tebe, ali ti sigurno ne možeš biti jedina osoba koja želi biti u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmerna ulica, kojoj je uvek potrebna ravnoteža da bi preživela.
4. Nije se otvorio nimalo

Provodite već neko vreme zajedno, a zapravo vrlo malo znaš o njemu i njegovom privatnom životu. Potrudi se da dopreš do svoga partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznaš drugu stranu njegovog života.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *