Duvanje u picku

Kada partner tokom ORALNOG SEKSA uradi OVO SA VAG*NOM, žene su na sedmom nebu: A ne znaju da može da bude FATALNO PO NJIH!

Ova stvar vam sigurno nije pala na um, i kladimo se da je ne praktikujete. A da li nešto propuštate zbog toga?

Postoji mnogo varijanti izvođenja kunilingusa, a jedan je naročito interesantan i sastoji se od duvanja u vaginu.

A šta se onda dešava?

Ne nužno orgazam, ali žene koje vole ovaj vid oralnog zadovoljavanja kažu da nema boljeg osećaja od toga kada vam partner usred oralnog užitka dune u vaginu.

Te žene, međutim ne znaju jednu važnu stvar: duvanje u vaginu može da bude fatalno, jer u nekim uslovima može da izazove arterijsku gasnu emboliju.

O tome je nedavno govorio i dr Majkl Baden iz Njujorka, koji je izneo par slučajeva svojih pacijenata – u nekoliko njih je žena nakon duvanja u vaginu umrla. I dr Džesika Šepard, ginekolog, potvrđuje da to može da se dogodi. Ne često, naravno, ali u određenim uslovima da.

– Sve zavisi od količine i jačine vazduha, ali nekada se i to desi – kaže Šepard i dodaje da svakako treba izbegavati duvanje u vaginu neko vreme nakon porođaja.

Trudnoća je naročito opasan period ukoliko ste ljubitelj duvanja u vaginu jer su krvni sudovi širi i zato i podložniji mehurićima vazduha, savetuje ova doktorka i dodaje da, ukoliko baš ne možete bez duvanja u vaginu, to treba prorediti i duvati što nežnije.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *