KAĆI GRUJIĆ PRETILI PIŠTOLJEM: Velika drama u restoranu! Obračun zbog kog je policija reagovala!

Katarini Grujić i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci pretili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu u Beogradu.

Pevačicin izabranik se posvađao sa momcima koji su sedeli za susednim stolom, a pošto problem nisu uspeli da reše rečima izvadili su oružje.

“Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspešno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je bleda kao krpa”, priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

On dodaje da je nastao totalni muk u restoranu jer su se svi gosti u objektu ukočili do straha i niko nije znao kako da reaguje.

“Samo se taj pomahnitali mladić čuo u restoranu. Vikao je na Kostu, pretio mu. Kaća je bila prestravljena. Taj revolveraš je bio sa nekim drugom, koji ga je na kraju obuzdao. Rekao mu je da skloni pištolj da neko ne bi neko zvao policiju. Čim je on spustio oružje, Kaćin dečko ga je prijavio i patrola je došla u kratkom roku”, objašnjava izvor.

Kada je došla policija, svi su potvrdili da je bilo svađe, ali momci koji su napali pevačicu i njenog dečka nisu priznali da su imali oružje.

“Katarina i Kosta su tvrdili da im je dečko pretio pištoljem, a on i drug su negirali da su imali oružje. Izgleda da su ga negde sakrili dok su čekali da dođe policija. Inspektori su ih pretresli, ali ni kod njih, ni u njihovim kolima nisu pronašli pištolj, tako da nisu imali osnova da ih privedu. Samo je načinjen zapisnik.”

Kaća je u prvi mah negirala da se išta dogodilo. Kada su joj objasnili da su poznati svi detalji i da je priča potvrđena sa više strana, kratko je poručila:

“Meni je dosta u životu i skandala i problema i svega, i baš ne želim da se o takvim stvarima piše. I da jeste i da nije istina.”

Burna veza sa Kostom

Katarina Grujić je otpočela vezu sa Kostom Obradovićem pre nekoliko meseci. Od samog početka Crnogorac je izazivao pažnju jer je pevačica stikerima krila njegovo lice na fotografijama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što Kosta nije želela da se o njemu piše u javnosti, ubrzo su se pojavile njegove gole slike. Posle toga je odjeknula vest da je Katarinin dečko hapšen zbog iznude 1.632 evra sa dvojicom drugara. Pisalo se i da je krao garderobu u jednom tržnom centru zbog čega ga se otac odrekao, pa je jedno vreme živeo sa Madam Željkom.

Kosta je inače vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *