Astrologija

Jun vam sprema VELIKE OBRTE: Vodolije, OVO poznanstvo nikako ne odbijajte! Škorpije će SILNO PATITI zbog jedne stvari

Donosimo vam kratak horoskopski uvid u jun – da ne bude posle da niste znali šta vas čeka!

Dok se okrenete, maj će već biti iza nas, a onda stiže vreo jun. Neki znakovi imaju posebno razloga da mu se raduju!

OVAN

Ovnovi trenutno prolaze kroz velike životne promene, i ta situacija nastaviće se i u junu. Mnogo ste već truda uložili u unapređivanje svoje ličnosti, a već u junu imaćete prve rezultate zbog kojih ćete biti ponosni na sebe. Jun je definitivno mesec u kome ćete biti zadovoljni sobom.

BIK

Jun Bikovima donosi mnogo lutanja i avantura. Svakog dana dešavaće se nešto novo i u život će vam ulaziti novi ljudi. Raskinućete sa svim tradicionalnim stvarima u kojima ste do sada uživali.

BLIZANCI

Srećan rođendan, dragi Blizanci! Ovaj vaš rođendanski mesec donosi vam mnogo avantura i strasti. Život će vam svakog dana narednog meseca bacati rukavicu u lice, a vi ćete je spremno prihvatati.

RAK

Rakovi će celog juna biti zbunjeni. Osećate veliku potrebu za promenama, a ne znate odakle da krenete i kuda da idete. Jun vam možda ponudi neke od odgovora, ali znajte da je sve na vama i vašoj odluci. I požurite sa njom.

LAV

Lavovima je jun definitivno mesec romantike i seksa. Spustićete svoj gard i zauzvrat dobiti gomilu novih iskustava. Pazite da ne preterate u tome, može vam se obiti o glavu.

DEVICA

Jun je za vas mesec kada biste morali da odredite svoje prioritete i ciljeve. Budite nežni prema sebi, jer mnogo ćete grešiti u ovom mesecu, ali ćete mnogo toga i naučiti.

VAGA

Jun je za vas mesec inspiracije. Bićete povezani sa svojim emocijama, i bićete opušteniji nego što ste to dugo bili. Konačno nema više razloga za jurnjavu i žurbu. Opustite se i posvetite se sebi.

ŠKORPIJA

Mesec pred vama za vas je idealna prilika za nove početke. Dugo ste maštali o tome da krenete iznova sa mnogim stvarima i sada ćete dobiti priliku za to. Desiće se velike promene u vašem ljubavnom odnosu, i znajte da je došlo vreme da počupate korov iz svog života. Patićete, ali isplatiće se – to ćete shvatiti kasnije.

STRELAC

Strelčevi će u junu patiti za nekim prošlim vremenima i ljudima sa kojima nisu više u kontaktu. Trgnite se i shvatite da je prošlost iza vas iz dobrog razloga, kao i da ništa ne traje zauvek. Zakopajte te uspomene i krenite da pravite nove.

JARAC

Jarčevi, u junu ćete konačno morati da preuzmete odgovornost za sebe i svoje poteze. Zaboravite na to šta drugi očekuju od vas i zapitajte se šta vi to želite od sebe. Ne brinite toliko za druge, ovog meseca radite šta je vama po volji.

VODOLIJA

Vodolijama u junu sledi začetak jedne letnje ljubavne romanse. Bićete oboreni s nogu, i nemojte se ni truditi da odolite, jer je vrlo lako moguće da ste konačno upoznali onu pravu osobu.

RIBE

Ribama će jun biti sve osim dosadnog meseca. Promenićete svoj stil od glave do pete, a onda će uslediti i neke važnije transformacije. Posle napornog perioda, konačno vidite svetlo na kraju tunela.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *