Grob

Ju, šta uradi od sebe! Marija je dala BRDO NOVCA da bi imala velike grudi i usne Anđeline Džoli, a dobila je ČIST HOROR

Da je Anđelina Džoli vidi kao sad izgleda, sigurni smo da bi vrisnula od šoka!

Igračica iz Kanade po imenu Marija Magdalena (24), potrošila je preko 150.000 dolara na plastične operacije koje uključuju povećanje grudi do broja 38J, “usne Anđeline Džoli” i brazilsku guzu jer je, kako kaže, izgledala previše obično.

Marija Magdalena, koja sebe opisuje kao “introvertnu plesačicu”, prvo je uvećala grudi, zatim usne i nastavila dalje. Kaže da je jako zadovoljna svojim izgledom jer je konačno srećna, ali sa njom se ne bi složili njeni fanovi.

Marija je definitivno zavisna od estetskih operacija, a sa ovoliko promena to je postalo i te kako vidljivo. Ljudi pokušavaju da joj skrenu pažnju na to kako izgleda sada i da je ranije bila jako lepa.

Među komentarima koje svakodnevno dobija, pojavljuju se i oni jako uvredljivi, a ima i onih koji je bodre i podstiču da i dalje nastavi sa operacijama.

Marija se nimalo ne kaje što je drastičnim operacijama u potpunosti promenila lični opis, a jedini koji se protivi njenom “bizarnom hobiju” je njen otac, poreklom Britanac.

Prvu operaciju uradila je već sa 20 godina, a iako je već na korekcije potrošila ogromne sume novca, ne planira da stane i kaže da je konačno zadovoljna svojim izgledom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *