Paprika

JOŠ NEKOLIKO ČINJENICA O MUŠKOM POLNOM ORGANU (koje možda niste znali)

Zanimljive stvari koje biste trebali znati o penisima će šokirati i začuditi bilo koga (dobro, osim zdravstvenih radnika).

Čak i ako već znate nešto o genitalijama, puno toga ima reći o penisu. Za početak, reč penis dolazi od latinske reči koja znači rep. Naravno, ova reč ima toliko sinonima.

Kada pogledate anatomiju penisa, činjenice postaju još bolje. Na primer, da li ste ikada razmatrali koliko brzo ejakulat napušta penis? Pročitajte da saznate o ovim činjenicama…

1.Ne mogu biti svesno kontrolisani

Penis je pod kontrolom čovekovog autonomnog nervnog sistema. Isti sistem reguliše srčanu frekvenciju, varenje i druge uglavnom nesvesne radnje.

2. Može da se slomi

Penis nije neuništiv. U stvari, moguće je polomiti penis pri grubom seksualnom odnosu. Ponekad se to lomljenje može i čuti, jer ga prati pravi zvuk lomljenja.To može biti ozbiljna povreda koja odmah treba medicinsku pomoć.

3. Sperma je zaista brza

Sperma izlazi iz tela iznenađujućom brzinom. U stvari, opšta brzina ejakulacije je oko 50km na sat.

4. Dužina je sasvim standardna

Možete zaboraviti sve te glasine o veličini cipela ili dužini prstiju. Generalno, većina penisa je između 15 i 17cm duga kada je u erekciji. Ovo je više nego dovoljno da se posao završi, s obzirom da je prosečna vagina duboka između 8 i 10 cm.

5. Prilično su savitljivi

Tokom seksa, penis se može saviti u oblik boomeranga. Oni su fleksibilniji nego što možete da zamislite.

6.Zapremina je zaista velika

Penis povećava zapreminu za 300 procenata uz erekciju. To nije mala razlika.

7.Fetusi imaju erekcije

Ovo su potvrdili snimci ultrazvuka. Toliko novorođene muške dece svet pozdravljaju erekcijom da je seksolog Vilijam Masters, postavio izazov koji je uključivao pokušaj rezanja pupčane vrpce pre nastanka erekcije.

8. Veliki testisi – velika prevara

Sudeći prema rezultatima jednog istraživanja, muškarci s velikim testisima češće se odlučuju za varanje svojih partnerica.

9. Svaki penis je bio klitoris

Svaki penis u stomaku naraste iz klitorisa nakon što seksualni hormoni počnu da deluju i odrede pol.

10. Najveći penis na svetu

Najveći penis ikada izmeren bio je 34.29 centimetara dug i 15.87 centimetara u obimu. Poređenja radi, prosečna vagina je duboka 7.5 do 10.16 centimetara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *