JEZIVA PRIČA IZ NJIHOVOG BRAKA ISPLIVALA 2 MESECA POSLE ZADRUGE

Sloba Radanović pre nekoliko godina našao se u kandžama sekte, piše Kurir. Jedna od najozloglašenijih verskih organizacija navodno je pokušala da vrbuje pevača i da ga rastavi od supruge Kristine Kije Kockar, zbog čega je pevač bio na ivici nervnog sloma.

Rođaka pevača otkrila je da se on godinama borio s pritiskom koji je na njega vršen, što je s vremenom počelo da utiče i na njegovu vezu, koja je nešto kasnije ipak krunisana brakom. Četvoroplasirani zadrugar pažnju sektaša privukao je još tokom učešća u “Pinkovim zvezdama” 2014. godine.

– Sloba je tokom takmičenja mnogima zapao za oko, postao je veoma popularan u rodnom Zrenjaninu, što je bio povod da ga vrbuju sektaši. Jedan njegov komšija član je sekte, čije ime se bojim i da spomenem… Taj čovek je od svog poglavara dobio naređenje da pošto-poto privoli Slobu da postane njihov član. Kažu da im je bio interesantan zbog svoje neobične energije, ali i zbog novca.

Slobi je tada skočila cena, nastupao je mnogo i smatrali su da on može da bude njihov finansijer. U svemu tome, njima je najviše smetala Kija jer joj je Sloba bio privržen. Smatrali su da je najbolje da ga razdvoje najpre od nje, a potom i da eliminišu roditelje – počinje priču rođaka porodice Radanović, koja je molila da ostane anonimna.

– Sloba je brzo shvatio o čemu je reč i tog komšiju je bukvalno uz psovke oterao, ali taj bezbožnik se nije umirio. On je nastavio da proganja Bobu, a u tome su mu pomogli drugi članovi sekte. Smatrali su da, ako neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu i počeli su da uznemiravaju njegove roditelje.

Svakodnevno su ih zvali na fiksni telefon, slali im preteća pisma i čudne pakete na kućnu adresu. Bobi je to isprva bilo smešno, ali kada je shvatio da je vrag odneo šalu, skroz se poremetio. Pogodilo ga je i kada je video da su Kiji počele da stižu anonimne pretnje, slali su joj makete aviona na kućnu adresu, pošto je tada radila kao stjuardesa, i govorili da mogu da je unište zauvek.

Često su joj slali poruke i dok je bila u inostranstvu, govorili su da znaju gde je trenutno i da je prate. Boba je sve to trpeo i držao u sebi, a onda je pukao – nastavlja priču ova žena i dodaje da je pakao tek počeo.

– Slobodan se stalno svađao sa Kijom u tom periodu. Ona mu je govorila da se ne plaši tih pretnji, kao i da ni on ne treba da obraća pažnju na njih, ali on nije mogao da se smiri. Počeo je da je zapostavlja, a jednom je i raskinuo sa njom samo da bi bar nju sektaši ostavili na miru. Sloba je počeo da se povlači u sebe, otkazivao je nastupe, zapostavljao je prijatelje. Sve je krenulo nizbrdo…

Da Kija nije u međuvremenu upoznala jednog duhovnika i spojila ga sa mojim rođakom, ko zna šta bi sada bilo. Sloba je nekoliko puta razgovarao sa tim čovekom, spas je našao u molitvama. U međuvremenu je promenio broj telefona, a kada nije u Zrenjaninu, zadužuje prijatelje da obilaze njegove roditelje.

Potom je ušao u “Zadrugu” da bi se malo od svega oporavio i izolovao se od loše energije, i tada je poklekao pred Lunom. Ona mu je zapravo bila neko osveženje nakon pakla koji je prošao – zaključuje Radanovićeva rođaka.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *