Karleusa i TOsic

JELENA KARLEUŠA PRAVI SKANDAL ZA SKANDALOM, A SAD IMA JASNU PORUKU: Objavila je fotke iz Kine i kad Vranješ vidi šta je radila sa Duškom, PUĆI ĆE OD MUKE (FOTO)

Jelena Karleuša, koja se pre dva dana vratila iz Kine gde je otišla kod supruga Duška Tošića posle eksplicitnih fotografija koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, vraća se polako na društvene mreže na koje je postavila fotografije iz Kine.

Karleuša se danima nije oglašavala na Instagramu, pošto joj je Tviter isključen, a sada je, pošto je pregrmela prvo pojavljivanje u javnosti, obajvila na Instagram storiju nekoliko fotografija sa suprugom Duškom Tošićem iz Kine.

Naime, pevačica je i dok je bila u Kini objavila nekoliko fotografija, ali sad je pored fotografija sa snimanja Zvezda Granda, postavila i slike na kojem par izgleda veoma srećno i nasmejano u šetnji po tržnom centru.

Jelena čak na jednoj fotografiji šalje poljubce, tako pokazujući da je između nje i Duška sve u redu i da će zajedno pregurati bračnu krizu.

Podsetimo, Karleuša se u strogoj tajnosti vratile u Beograd iz Kine zbog snimanja “Zvezda Granda” gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević, a čim je kročila na snimanje, kako se navodi, nastao je ogroman problem.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *