Karleusa i Dijana Jankovic

JELENA KARLEUŠA O DIJANI JANKOVIČ: Svaka seljanka misli da vredi kada dođe u grad!

Prilog u kom pevačica Dijana Janković pokazuje luksuz i bogatstvo svog doma izazvao je veliki broj negativnih komentara, a među njima se našao i jedan pop zvezde Jelene Karleuše

Naime, Jelena se nakon emitovanja emisije oglasila na svom Facebook profilu statusom u kom nije tačno oslovila Dijanu, ali sudeći po onome što je napisala radi se o njoj i ostalim devojkama kojima je materijalno bogatstvo bitnije od duhovnog.

Jelenin status prenosimo u celosti:

– VREDIŠ KOLIKO SI ČOVEK. Vila sa liftom, limuzine, bazen, Versace vaze, Hermes Birkin, cipele, jahte… Svaki NIKO to može imati, svaka šuša misli da vredi, da je bitna ako ima novac. ALI ŽIVOTNI USPEH SE NE MOŽE KUPITI! Poštovanje ljudi, ljubav, čast, obraz, pamet, dela, uspeh, stav, trajanje i ono najbitnije-deca… E to se novcem ne kupuje. I to je razlika izmedju istinski bogatog čoveka i onog kome ni novac ne može pomoći da postane NEKO.

Svaki osmeh mog deteta, svaki zagrljaj mog fana, za mene ima veću vrednost od svega materijalnog što posedujem! Da nisam uspela u ovom poslu(a krvavo sam se borila da bih stekla i namučila da bih sad lepo živela) da nemam ni dinar u dzepu, moja deca ne bi bila gladna jer bih prala i klozete ako treba, ali sa istim ponosom i istim stavom. I molim vas, kada vidite nekog nebitnog nikogovića kako se seljački razmeće novcem u medijima, dok vi nemate ni za hranu, letovanje ili lek, setite se mojih reči- NE VREDE NI JEDNE SEKUNDE VAŠEG TEŠKOG ŽIVOTA!!!

Povodom negativnih komentara oglasila se i sama Dijana, njen status takođe prenosimo u celosti:

– Čujem danas da je mnoge zabolela moja Versace vaza, lift u vili i Fendi nameštaj… Pa dragi moji, to je samo nameštaj, komadi drveta i ostalih materijala… Ne znam zašto to toliko boli, nisam ga ni ukrala ni zaradila kriminalom. Udata sam srećno hvala Bogu pa mogu i da uživam, nemam nijednu mrlju u prošlosti osim eto svojih stvari i krpa koje su izgleda opasan greh za pojedine, smetaju im pa moraju da razvezu jezik, nazivaju oni mene i sušom i nikogovićem? A zašto? Zato što sa svojih 25 godina imam i više nego uspešnu karijeru, divnog muža, deset pesama, završen fakultet, pričam 4 jezika, imam dve svoje kompanije itd itd… I pritom to nemam od kada sam ušla u brak već od svog rođenja, jer rođena sam ipak u imućnoj i poznatoj porodici… Ali opet boli ih moja vaza, ta bela vaza sa cvećem… Kao da one, toliko uspešne i velike zvezde ne mogu kupiti istu svojim dugogodišnjim krvavim zarađenim novcem…

One su tako fine i poštene da nikada ne bi slikale svoju vazu… Meni materijalno ništa ne znači, imam, mogu i sve mi se može, više dajem ljudima jer srce me boli zbog nezbrinutih ali to ne prikazujem jer ipak ono što od srca date to ne mora niko znati. Živim eto onako kako ja želim i živecu sve dok mi se može, i ne diram nikoga i evo poslaću im svoju vazu na kućnu adresu kad im se toliko sviđa… Ja sam bar ono sto jesam i vole me ljudi baš takvu, nikoga ne mrzim, a ako već nekome smetam neka me zaobiđe… Evo upravo pokrećem svoj novi humanitarni projekat koji startuje odmah kako bi se do jeseni obezbedila sredstva za grejanje jedne takozvane vile- preciznije zgrade sa četiri stana jer joj je pomoć preko potrebna… jer ako se sroza na još niže grane ni ja neću moci da je spasim. Vaša DJ.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *