Brak bez seksa

Jedan Beograđanin javno potražio pomoć: U srećnom smo braku, ali seks imamo četiri puta godišnje

Žene, pomagajte. Treba mi vaše mišljenje. U braku sam, srećnom, bar dosad. Ali seks u braku… pa skoro da ne postoji. Dešava se u proseku jednom u tri meseca.

Ovako se jedan korisnik foruma ana.rs požalio na svoj seksualni život, mada je u srećnom braku.

– Imamo sina od dve i po godine. I supruga i ja radimo, visokoobrazovani smo. Kada dođem kući sa posla oko sedam uveče, pošto radim privatno, slede klasični porodični rituali sa sinom,večera, kupanje… a pošto se jako teško uspavljuje, supruga legne sa sinčićem i tako zaspi sa njim, a ja sam u dnevnoj sobi osuđen na internet i filmove na TV-u. Ne varam je, ne vara me.

Lepo se slažemo ono malo vremena što smo zajedno, ali evo sada još malo dva i po meseca bez seksa. Pomažem joj, od usisavanja, čuvanja našeg sinčića, hranjenja, presvlačenja, pakovanja sudova u mašinu i pranja istog… I ona radi, zaposlena je, ali stalno je umorna. Molim, pomozite – požalio se ovaj nesrećni muškarac.

Mnoge dame koje su aktivne na najposećenijem forumu u Srbiji odmah su ponudile savete.

• Pitaj roditelje da ti jedno veče pričuvaju klinca, a vas dvoje se posvetite jedno drugom.

• Pokušaj da popričaš sa njom o tome, ako već nisi. Iako ja ne vidim kako bi ti mogli pomoći, žena stvarno radi puno, ni tebi ne bi bilo do toga često, tako umoran…

• Ustanite nešto ranije od ustaljenog vremena za posao i u akciju. Lepo njoj, lepo tebi, ima da letite i po kući i po poslu.

• Ne možete čekati vreme za seks, već ga sami stvorite.

• Ako već imaš živaca, sutra ujutro se probudi ranije, bebu odneseš da spava u drugu sobu, ženi napraviš recimo dve-tri palačinke ili sta već voli da jede samo da je toplo jer ako je hladno onda može ostaviti za kasnije, a ovako je prisiljena da jede odmah, pa da imate vremena za sve.

Nakon ovoga, možemo samo da se nadamo da je gospodinu pošlo nabolje i da je sa suprugom uspeo da uskladi i obaveze i zadovoljstvo.

A kakva su vaša iskustva?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *