Ja sam se zaljubila, a on je hteo SAMO DA SE LJUBIMO I DRŽIMO ZA RUKE: Naterala sam ga na seks a onda je usledilo HOROR VEČE

Da se odmah razumemo, ja sam daleko od čistunice kada je u pitanju seks. Dosta sam eksperimentisala, ali ništa nije moglo da me pripremi na seks sa ovim čovekom.

Moj seksualni život bio je, ako mene pitate, sasvim zadovoljavajući, a onda sam upoznala njega. Upoznala sam ga na internetu. Bio je inteligentan, imao je smisao za humor, bio je osećajan. A na sve to imao je dužu crnu kosu i osmeh od milion dolara.

Prebacili smo se na mejl, pa na telefon i na kraju smo se videli na kafi. Izgledao je još bolje nego na slikama. Kako je kafa bila više nego prijatna, usledili su i večera i bioskop.

Počeli smo da se viđamo redovno. Oboje smo rešili da ćemo da idemo lagano, pa smo se samo ljubili i držali za ruke, kao klinci. A onda sam mu jedne večeri rekla da bih ja da odemo malo dalje.

– I ja to želim – rekao mi je.

A onda je usledio tuš.

– Ti si vrlo otvorena, pa želim da i ja budem sasvim iskren sa tobom pre nego što dođe do seksa. Imam mnogo fetiša – ka stopalima, spenkovanje i još gomila stvari. Želim da to znaš pre nego što stvari odu predaleko – rekao mi je.

Sedela sam u šoku. S jedne strane, htela sam vezu s njim, a s druge sam se plašila da otkrijem koliko je zapravo nastran. Na kraju sam rešila. Rekla sam mu da sam voljna da probam.

Na brzaka smo završili večeru i krenuli kod njega. Predigra je bila fantastična, a kada se skinuo, izgledao je fenomenalno.

– Prvo hoću da obožavam tvoja stopala – rekao je.

– Dobro – pristala sam i sela na pod ispruživši noge.

Izuo me je i počeo da mi masira noge. Tek tada sam postala svesna koliko su mi prsti zapravo ružni ali sam se trudila da ne mislim na to. Taman kad sam to izbacila iz glave krenuo je da gura u svoja usta moje prste. Prst po prst. Nije bilo užasno, ali svakako ni prijatno.

A onda je ustao i počeo da donosi stvari do kreveta. I pred mojim očima na krevetu su se našle štipaljke za bradavice, bičevi, lanci, drvene četke i milion drugih stvari.

Dodao mi je četku i rekao mi da će sada da se presavije preko mojih kolena. Razumela sam da očekuje spenkovanje i navalila sam. Umarala sam se, a on nije davao nikakve povratne informacije.

Onda me je zaustavio usred tog lupkanja.
– Super ti ide, ali znaš šta mi se zaista sviđa? – pitao me je.

– Običan, dosadan seks? – postavila sam pitanje u sebi. Naravno da nije to usledilo. Zapravo, ispostavilo se da ima mnogo više od ta dva nevina fetiša. Stopala i spenkovanje i mogu da podnesem, ali taj bol bičevanjem ne mogu da izbijem iz glave. Ja nisam mogla to da radim, a on nije mogao da postigne orgazam običnim, dosadnim seksom.

Mučili smo se još par puta, ali ni on ni ja nijednom nismo uspeli da doživimo orgazam i tad sam shvatila da njemu treba neko podjednako uvrnut. Tada smo se razišli i ja sam konačno shvatila da ne želim da učestvujem ni u kakvim fetišističkim seansama, pa i dalje uživam u dosadnom vanila seksu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *