Seks

Izgubila je nevinost sa oženjenim muškarcem: Bilo je bezazleno dok nije njegova žena saznala

Počelo je sve “obilnim seksom”, a onda su se stvari zakomplikovale toliko da je jedna devojka iz Velike Britanije potražila pomoć čuvene kolumnistkinje “Sana” Deidre.

Upoznali su se na fakultetu, on je gostujući profesor na jednom britanskom univerzitetu gde je ona započela studije nakon preseljenja iz rodne Indonezije.

Otkrila je da ju je u početku “inspirisao” i da mu je otvoreno pričala koliko je oduševljenna njegovim predavanjima. Njemu je to laskalo.

Nakon jednog razgovora pozvao ju je na ručak kako bi “skratio pauzu dok čeka let”.

“Pristala sam i tako smo se bolje upoznali. Pričala sam mu o mojoj porodici. On ima 41 godinu i došao je iz Indije. Oženjen je i ima dvoje dece, ali oni žive u Indiji. Potražio me broj i počeli smo da flertujemo”.

I već naredni susret u Londonu na njegoov insistiranje, odveo ih je u hotelsku sobu. Više nego iznenađujuće rekao joj je nakon prvog seksa da počinje da se zaljubljuje u nju.

Otkrio joj je i da nema seksualne odnose sa suprugom jer su oboje radoholičari. I retko komuniciraju.

Povremeni susreti prerasli su u redovna viđanja. Kako je napisala, u jednom momentu postali su kao muž i žena. Nisu se razdvajali jedno od drugog. Dok je jednog dana nije sačekala poruka.

“Moram da se vratim u Indiju. Moja supruga je bila ovde dve nedelje i videla naše poruke. Žao mi je. Pokušaću da nađem način da te ponovo kontaktiram”.

Shvatila je tada da drugoj ženi ugrožava brak, pa je pitala Deidre šta da radi.

“Tvoj ljubavnik je bio taj koji je odlučio da vara svoju suprugu. Da, napravila si pogrešku što si se upustila u odnose s oženjenim muškarcem, ali sada iz toga treba da nešto naučiš. Ako on i pronađe način da te ponovno kontaktira, reci mu da si shvatila koliko je to bilo pogrešno i blokiraj ga”.

Slažete li se sa ovim odgovorom?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *