Izaberite jednu jabuku i saznajte sve o vasoj licnosti

Jabuka voce koje svako voli. Ali njen oblik i boja mogu mnogo ada vam otkriju o vasoj licnosti.

Uvek biste prvo pojeli ono što vas najviše privuče, a ono što biste hteli da unesete u svoj organizam, zapravo priča čitavu priču o vama. Da li biste pre pojeli kiselu ili slatku jabuku? Uvaljanu u čokoladu i posutu bombonicama ili svežu, tek ubranu sa grane? I šta to uopšte otkriva o vašem karakteru i vašoj lićnosti?
Jabuka No. 1

Vi ste otvorena i iskrena osoba. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namera i zlih misli. Ne bojite se da budete svoji, ne stavljate maske, i možda baš u tome leži vaša neverovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas je sreća i zadovoljstvo u malim stvarima, ni o čemu previše ne brinete. Najveće zadovoljstvo će vam pružiti obična zrela jabuka koje ste upravo ubrali s grane.
Jabuka No. 2

Imate živahan karakter, pun energije. Dosada je vaš smrtni neprijatelj, a samim tim i vaš život nije dosadan, pun je događanja i avantura. Tražiti avanture je vaš moto. A, uostalom, sve moguće avanture vas same pronalaze. Sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost života. Vaša jabuka je glazirana i posuta čokoladnim mrvicama!
Jabuka No. 3

Vi ste zanimljiva osoba. Tako misli vaša okolina. Ali, samo vi mislite drugačije. Vama je svojstven optimizam, mašta i osećaj lepote. To inspiše ljude. Sve što se događa u vašem životu je zanimljivo za ljude koji vas okružuju. Vi ste uverljivi, čak i ako ne pokušavate nikog uveravati u bilo šta. Vama je najslađe pojesti dobar komad domaće pite od jabuka, koja ostavlja sladak ukus u ustima.
Jabuka No. 4

Vaš adut je – pouzdanost. Vi ste kao stena, na koju se može osloniti. Posedujete retke kvalitete uravnoteženih misli, osećanja i postupaka. Uzdržani ste, ali to se, ponekad, graniči sa skromnošću. Više slušate, nego što govorite, i to vam apsolutno odgovara. Toliko ste odani i pouzdani, da se sa vama, zaista, može i u vatru i u vodu. Vaša poslastica je čašica ukusnog jabukovog likera.
Jabuka No. 5

Radost! Kad vas ugledaju, ljudima se nameće baš ta reč. Živite život punim plućima, adrenalin vam nije potreban. Život je lep – i u tome je sav njegov šarm. Vi cenite svakodnevne ukuse, zvuke, mirise, leepotu. Čak je za vas i rutina divna i neobična. Vi je sami stvarate takvom. Od trenutka buđenja živite svaki minut, sviđa vam se sjedinjavanje sa svetom oko vas. A najiskrenija sreća je ona, u jednostavnim stvarima. Poput običnih jabuka, ubranih s grane.
Jabuka No. 6

Vi ste duhoviti i pronicljivi. Imate brz um i momentalnu reakciju. Sve rešavate u pokretu. Čak, i ako niste previše društveni, po potrebi možete biti pričljivi i zabavni. Vrlo ste inteligentni i duhoviti, što vas čini dušom društva. Ne težite tome po vlastitoj volji, ali jednostavno, umete da zabavite ljude. Koja je vaša slabost? U bokalu jabukovog vina uz kriške lepog sira.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *