Dviz

Izaberi princa i saznaj ko je muškarac tvojih snova

Sigurno ste još kao klinke imale svog “favorita” među prinčevima iz Diznijevih filmova, i ne sluteći da će vam taj naizgled bezazleni izbor odrediti i ostale izbore u životu. Zato se nemojte iznenaditi kad izaberete svog omiljenog princa, a on vam otkrijete tip muškarca na kojeg uvek padate.

Ko je tvoj omiljeni princ iz crtaća?

Ako je vaš omiljeni princ iz bajke Prince Charming onda vi najčešće birate muškarce koji vole da ih malo “jurite”, a na kraju ih vežete za sebe. To su dobri momci, iz dobrih porodica i sa nešto većim računom u banci, koji nemaju komplekse, a nemaju ni problem da vreme provode sa ljudima koji nisu iz njihovog kruga. Oni vole svaku vašu manu i imaju potrebu da vas zaštite od svakog problema.

Ako je vaš omiljeni princ Aladin, onda vi najčešće birate loše momke sa velikim životnim iskustvom. Oni vole sebe, a vole i lepe stvari, vode računa o sebi i umeju da ugađaju i drugima. Oni žive svoj život, iz svakog problema uspeju da izađu kao pobednici, a uz to ih uvek prati sreća.

Devojke koje vole princa Filipa najčešće traže dobrice, muškarce koji imaju svoju “mekšu” stranu i koji nemaju problem da sa svojom dragom provode sate i sate na pikniku. Oni su i muževni, ali i nežni, i nije ih briga da li imate svo bogatstvo ovog sveta ili dolazite iz siromašne porodice, jer će vas on voleti baš onakvu kakva jeste.

Ako je vaš omiljeni princ princ Erik, onda vi volite uglađene muškarce koji uživaju u luksuzu. To su obično muškarci koji umeju da sviraju neki instrument, zbog čega se svaki put još više zaljubite u njih, ali i muškarci koji vole vodu.

Devojke koje su još kao devojčice obožavale Zver, vole prave muškarčine. One najčešće biraju momke vatrenog temperamenta, koji umeju da lupe šakom o sto, koji vole da budu dominantni, ali one koji umeju da pred njima pokažu svoju nežniju stranu.

Ako ste pale na šarm Džona Smita iz crtanog filma “Pokahontas” onda vi uvek tragate za momcima koji su nestalni, tj. za onima koji jednostavno ne umeju da se skrase. To su najčešće muškarci koji su veoma šarmantni, druželjubivi, oni koji vole da vode u svemu, ali i oni koji će vam sigurno slomiti srce jer će jednog dana nestati iz vašeg života bez traga i glasa.

Vi volite misteriozne muškarce, one koji su neverovatno lojalni i koji uvek drže do sebe i svoje časti. Oni najčešće imaju strogu masku, ali su, kada im zađete duboko ispod površine, veoma nežni i dragi. Oni su muškarci koji su dovoljno jake ličnosti da traže podjednako jaku ženu koja će uspeti da ih isprati u svemu.

Vi najčešće birate momke koji ne umeju da idu u korak sa vama i koji će vam samo povlađivati.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *