Devojka na prodaju

Iz šale stavio devojku na intrenet prodaju, a cena RASTE LI RASTE (FOTO)

Nešto što je počelo kao nevina šala brzo se pretvorio u međunarodnu, virtuelnu aukciju. Dejli Liks iz Londona odlučio je da se osveti svojoj devojci za šalu. Stoga je postavio oglas na “iBej” u kojem je naveo da prodaje svoju devojku Keli Grivs.

U oglasu ju je, štaviše, uporedio sa polovnim automobilom zbog njenog “stalnog zavijanja” i naveo da “gepek malo curi, ali da može da se začepi”. Dodao je da je Keli “uredna, ali kad se zagleda iz blizine vide se znakovi starenja” i da nije “ozbiljno oštećena, ali da se vidi da je korišćena”.

Dejvid je pokazao oglas svojoj devojci pre nego što su izašli na večeru i smejali su se zajedno. Ali, zajednica na internetu je njegovu šalu shvatila poprilično ozbiljno.

– Moj mobilni telefon je poludeo, zvonio je čitavo veče a ponude su pristizale iz svih krajeva sveta – rekao je on.

Za svega 24 sata njegov oglas je pregledan više od 80.000 puta, a najviša ponuda je bila 119.000 dolara. Aukcija je postala i međunarodna – korisnici iz Sjedinjenih Država, Australije i Evrope davali su svoje ponude za Keli.

– Zapitao sam se šta li sam to uradio… – dodao je Dejvid.

Neki ponuđači su pitali Dejvida da li mogu da “testiraju” Keli, dok su drugi zatražili bolje fotografije njenog tela. Prema pravilima sajta, “iBej” je uklonio lažni oglas za 24 sata, navodeći da on narušava njihovu politiku koja je protiv prodaje ljudskih delova ili ostataka. Uprkos nemogućnosti “iBeja” da razlikuje šaljivi od stvarnog posta, Dejvid i Keli su i dalje nasmejani.

– Kad je ponuda dostigla 170.000 dolara, rekao sam joj: “Neću te lagati, bio bih tužan da odeš, ali ne mnogo tužan jer bih plakao u svom Ferariju ili Lamborginiju” – našalio se Dejvid.

Izgleda da ovakvo ponašanje nije neobično za ovaj par, ukazuje portal Allthatsinteresting.com.

– Ne bismo bili zajedno da ona nije u stanju da shvati šalu. Ovo je samo normalan dan za mene, zaista… Stalno radim takve stvari – naveo je Dejvid.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *