Seks izazov

Isprobala sam OVAJ SEKS IZAZOV od 30 dana za kojim INTERNET LUDI: Kada je došao 22.dan bila sam VAN SEBE OD UŽITKA

Sve do pre mesec dana bila sam uverena da sam savršena u seksu. A onda sam prihvatila ovaj izazov.

Pejsli Gilmur, novinarka časopisa “Redbook” koja u ovom časopisu pokriva rubriku “Seks” rešila je da se oproba u izazovu koji ovih dana kruži “Redditom”, a čiji je smisao imati seks sa partnerom svakog dana 30 dana, ali sa određenim zadacima. Ovako je izgledalo njeno iskustvo.

– Dečko i ja smo rešili da unesemo jednu izmenu u izazov – svako je dobio po jedan “veto” ako dobijemo neki zadatak koji nam nikako ne odgovara. Tada imamo prosto staromodni seks. Poenta svega je isprobati nešto novo, pa smo rešili da vidimo šta će se desiti.

PRVI DAN – Seks u bilo koje doba dana koje nije pred spavanje
Rešena da ne zeznem baš prvi dan izazova, probudila sam se 20 dragocenih minuta ranije kako bih uglavila seks pre posla. Drmnula sam dečka u rebra i rekla mu “hajde da završimo s tim”. Da, vrlo seksi. Radim sve stvari koje će ga brže dovesti do orgazma kako bih mogla da odjurim do tuša i da nastavim sa obavezama.

DRUGI DAN – Nova poza
Na ovaj drugi dan pada i moj dan za pranje kose. I zaista imam dobru nameru da čim dođem s posla operem kosu a onda se bacim na guglanje u potrazi za novim pozama, međutim, evo šta se desilo: U 10 sam mokre kose dremala na kauču dok je pored mene stajao paketić pojedenih čokoladnih bombona. Toliko o tome.

TREĆI DAN – Dva seksa u jednom danu
Budimo se u sedam i prvo ide tura oralnog seksa, a onda i naša omiljena poza koja nas nikad nije izneverila. Petak je i veče provodimo gledajući serije i klopajući. Oralni seks i standardni seks su dva seksa, pa zadovoljni i punih stomaka odlazimo u krevet gde iste sekunde oboje zaspimo.

ČETVRTI DAN – Čitajte zajedno erotiku pre seksa
Subota je i ja radim tog jutra. Nakon toga, pravimo ogroman doručak i vraćamo se u krevet. Rešili smo da ne čitamo erotiku jer je meni laptop ostao u drugoj sobi i mrzelo nas je da ustajemo, ali smo to kompenzovali pričajući jedno drugom svoje fantazije.

PETI DAN – Seks pod tušem
Uspavala sam se, a dečko juri da igra igrice sa društvom. Da, to je moj život. Kako znam da ga neće biti celog dana, odlazim da gledam porniće i masturbiram pod tušem kasnije. Što se mene tiče, prošla sam i ovaj dan.

ŠESTI DAN – Masaža pre seksa
Koje ljudsko biće ima vremena za masažu i seks pre posla? A mora da bude ujutro jer mi uveče dolazi najbolja drugarica iz inostranstva. Uglavnom, ništa ni od masaže ni od seksa.

SEDMI DAN – Seks na brzaka, najduže 10 minuta
Dečko je na nogama od četiri ujutro jer ima let za Amsterdam, gde će biti cele nedelje. Dakle, narednih šest dana izazova sigurno neću proći.

DANI OD 8. DO 13: Seks u kolima, seks na stolici, senzualna masaža pre seksa, samo oralni seks, seks gde je jedan partner dominantan, dovedi partnera do orgazma bez penetracije (sve to je propalo).

14. DAN – Nađi novo mesto u kući za seks
Danas se budim apsolutno spremna za seks, a menstruacija se pojavila u svoj sili. Odlučujemo se za zadovoljavanje pod tušem. Čisto, lako i efikasno.

15. DAN – Masturbirajte jedno pred drugim
Mensturacija i dalje traje i stvarno mi nije do masturbacije. Dečko odrađuje svoj deo a ja posmatram.

16. DAN – Napredna Kama Sutra
Čekam dečka da dođe sa gledanja utakmice sa društvom. U međuvremenu sam zaspala sa knjigom u ruci. Ništa od izazova.

17. DAN – SEKS IGRAČKE
Kako ionako imamo punu kutiju toga ispod kreveta, biramo neku koju inače slabo koristimo. U pitanju je vibrirajući prsten za penis, i posle te večeri smo joj se redovno vraćali.

18. DAN– Gledajte porniće zajedno
Krenuli smo da gledamo, i negde na pola i sami smo se bacili u akciju.

19. DAN– Seks bez penetracije
Ovo je meni glupo, jer inače imamo seks bez penetracije. Ipak, danas smo oboje bili raspoloženi za penetraciju pa smo rešili da zanemarimo izazov i radimo šta nam se radi.

20. DAN– Preko mejla razmenite seksualne fantazije
Poslali smo jedno drugom fantazije, i ispostavilo se da smo i on i ja imali neke igračke na umu. Vratio se s posla, ispunili smo fantazije i bilo je sjajno.

21. DAN– Idite zajedno u seks šop
Ovo smo rešili da ignorišemo jer ionako imamo punu kutiju igračaka a nismo pri parama. Umesto toga, posežem za jednom lopaticom među morem igračaka i malo spenkujem dečka pre seksa.

22. DAN – On dovodi nju do orgazma, samo igračkama
Ovo je, ako mene pitate, recept za idealan seks, i često ga praktikujemo.

23. DAN– Najobičniji, standardni seks
Danas mrzim sve, uključujući i dečka. Nema seksa.

24. DAN– Seks igrica sa kockicama ili nekom aplikacijom
Niko ne želi da igra takve igrice u cik zore, a jedino tada imamo vremena za seks. Odlučujemo se za seks na brzaka pre doručka i svako odlazi svojim putem.

25. DAN – SPORI SEKS
Danas sam van grada, tako da nikakvog seksa nema.

26. DAN – Dan za višestruke orgazme
Izašla sam sa društvom, vratila se oko 11 uveče. On uveliko drema na kauču.

27. DAN – On dominira
Vraćam se uveče kući, ali sam prljava, umorna i bolesna. I on je bolestan. Sedimo i gledamo kulinarske emisije.

28. DAN – Večera u restoranu i dodirivanje ispod stola
Nismo pri lovi i bolesni smo pa umesto toga spremamo večeru kod kuće, malo se pipkamo i odlazimo u spavaću sobu na seks.

29. DAN– Bacite novčić i birajte ko će da dominira
Bolesni i slinavi, odustajemo.

30. DAN – Seks cele noći
Stižem sa posla i vičem sa vrata da je danas poslednji dan i da MORA da cele noći ima seks sa mnom. Preklinje me sa slinama u nosu da ga ostavim na miru. Ništa od seksa.

Prošla sam samo 14 od 30 dana i mislim da je ovaj izazov glup i namešten tako da nema šanse da ga ispuniš ukoliko želiš da vodiš normalan život tih 30 dana. Ako mene pitate, ako već hoćete ovaj izazov, radite ga dva puta nedeljno umesto svakog dana.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *