ISPLATILI SU MU SE SKANDALI: Zavrtiće vam se u glavi od cifre koju Darko Lazić uzima po nastupu!

Malo ko je mogao pretpostaviti da će folker Darko Lazić izvući najveću korist iz skandala koji već danima puni stupce tabloida. Naime, popularnost pobednika takmičenja „Zvezde Granda“ i nakon skandaloznog snimka na kom se vidi kako folker navodno šmrče beli prah, samo raste, a interesovanje za njegov nastup sada je veće nego ikada.

Vladimir Žunić, dugogodišnji Lazićev menadžer, kaže da je folkerov raspored nastupanja zakazan mesecima unapred, a umesto dosadašnjih 6.000 evra, Lazić nakon skandala nastupe naplaćuje 10.000 evra.

“Ko god da je hteo da uništi njegovu reputaciju, samo mu je napravio uslugu. Sada ga traže bukvalno sa svih strana, a uskoro će ponovo da ide na nastup u Švajcarsku. Po mojoj proceni, traženiji je četiri puta više nego pre cele ove zbrke, a cena njegovog nastupa samo može da raste. Jednostavno, ljudi vole i žele da ga slušaju, i ne pitaju koliko košta”, kaže na početku razgovora Žunić, kog osim poslovnog odnosa, sa Lazićem povezuje i prijateljstvo.

“S druge strane, njemu i te kako prija da se malo skloni iz celog ovog ludila, pa umesto da se nervira, zaključio je da je pametnije energiju istrošiti na nastupu. Više nego ikada posvećen je karijeri, a ovih dana treba i da snimi novu pesmu, što njegova publika s nestrpljenjem očekuje”, kaže naš sagovornik i otkriva koji novinski naslovi su najviše zasmetali Laziću.

“Smeta mu što je prikazan kao poročan čovek i svaki tekst o njemu ilustrovan je fotografijom na kojoj pije alkohol. Nije tačno ni da Darko ne može da peva, a da prethodno ne popije koju čašicu. Bilo je mnogo njegovih nastupa na kojima je pio samo vodu, a na kojima su se i on i publika odlično zabavljala”, kaže Žunić na kraju razgovora.

Kako saznajemo, popularni folker je do pre izbijanja skandala za svoje nastupe maksimalno mogao da uzme 6.000 evra, a kako je sada za njim potražnja skočila, Lazić može da naplaćuje nastupe i do 10.000 evra.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *