Seka i Muz

ISKRENA DO SRŽI Seka otkrila da joj MUŽ PLAĆA LETOVANJE, pa najavila PAUZU

Folk pevačica priznaje da joj je veoma lako da živi sa dva omiljena muškarca u kući, te da bi pored Jakova volela da ima još nekoliko dece. Ipak, zasad pravi planove samo o tome kako će provesti leto.

Seka Aleksić uskoro pakuje kofere i zajedno sa Jakovom, Veljkom, ali i ženama koje joj pomažu u kući putuje u Tursku. Tamo će uživati tokom septembra, jer pre toga ima unapred zakazane nastupe svakog vikenda.

– Ja sam osoba koja je do maja 2019. godine prebukirana i trudim se da svoje slobodno vreme provodim porodično, kod kuće. Nekako ne planiram ništa novo sada. U planu je bio CD za sledeću godinu, ali videćemo. Naš je posao takav da se tokom cele godine sakupljaju lepe i drugačije pesme. Ukoliko meni dođe da u septembru snimim pesmu koja mi se dopala, snimiću.

U septembru idem malo da se odmaram. U planu je letovanje sa Veljkom, nekoliko noći, idemo svi iz kuće. Tata ovaj put vodi, a mama i Jakov su birali destinaciju. Taja je finansijer – otkriva nam Seka planove.

Maleni Jakov napunio je dve godine, a pevačica smatra da je pravo vreme da mu podari brata ili sestru.

– Mnogo sam se promenila otkako sam postala majka. Duhovno sam drugačija, ali mislim da je to kod svake žene slučaj. Majčinstvo je nešto što ženu promeni u pozitivnom smislu. Volela bih da se u skorije vreme to ponovi. Pored Jakova koji je nestašno dete, poželela bih devojčicu da vidim kako to izgleda, kažu da su one mirnije. Videćemo.

Verujte mi da nije teško živeti sa dva muškarca. Recimo, moja svekrva je živela sa tri muškarca i rekla mi je da je to jako teško i zahtevno, ali da joj je to najlepši period kada su Veljko i njegov brat bili mali. Otkako sam upoznala Veljka, ja želim da imam dva sina. Ne planiram jedno ili dvoje dece, nego više.

Na pitanje na koga fizički, a na koga karakterno liči Jakov, Seka odmah odgovara:

– Mislim da je Jakov podeljen što se tiče lika, rekla bih da je tvrdoglav na mene, pravi je dečak, te je u tom smislu je na tatu. Takvog je temperamenta – iskrena je Seka.

Proverili smo da li je muškarci u kući tretiraju kao kraljicu.

– Ja sam više ka njima okrenuta kao ka kraljevima, ja uopšte nisam tretirana kao kraljica. I kad sam umorna, ja moram da se igram. Više ja njih kao kraljeve tretiram, ali mi je to zadovoljstvo.

Ipak, jedna dama obećana je njenom sinu prvencu. U pitanju je ćerka Sekine velike prijateljice Slađe Alegro, Mila:

– Slađa je prijatelj za primer, kolega, pravi drug i divan je čovek. Uz sve to, upoznala sam i Zorana koji je došao nekako uz nju jer je divan gospodin, super funkcionišu kao bračni par, a danas je retko da se bračni par tako slaže i da ne glumi. Zbog toga se mi tako slažemo. Kod nas se vrednuju neke druge stvari, a ne ko gde radi, koliko zarađuje i ko je šta obukao.

Postoje mnogo bitnije stvari. Malena Mila je temperamentom na mamu, znači da će biti nestašna, tako da Jakov mora da se naspava da može da je smiri. Pošto smo se Slađa i ja dogovorile, volele bismo da budemo prije – smeje se Seka, a na pitanje da li bi volela da jednog dana Jakovu i Mili zapeva na svadbi, kaže:

– Bože, kako ne bih zapevala. Pevaću, samo da pravimo slavlje.

Promenila fizuru

Pevačica je nedavno promenila frizuru i svoju kosu ofarbala u svetlije.

– Kad je kosa u pitanju, svaki drugi dan to mogu da menjam. Kod mene ne važi ono kada je žena nervozna, ona menja frizuru. Ja sam žena koja generalno često menja frizuru – kaže Seka Aleksić.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *